Απλή εύκολη συνταγή της τελευταίας στιγμής και πολύ νόστιμη.
Απολαύστε!!!
Υλικά:
1 κεσέ φρέσκα μανιτάρια Portobello
κεφαλογραβιέρα τριμμένη 2 κ.γ. για κάθε μανιτάρι
2 φέτες κίτρινο τυρί του τοστ
αλάτι
πιπέρι
κόκκινο πιπέρι
λίγο ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
Πλένουμε τα μανιτάρια και αφαιρούμε το κοτσάνι να μείνουν τα καπελάκια.
Τα τοποθετούμε σε πυρεξάκι περιχύνουμε με λίγο ελαιόλαδο, ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι και κόκκινο πιπέρι.
Γεμίζουμε το κάθε μανιτάρι με τριμμένη κεφαλογραβιέρα και το κλείνουμε με ένα κομμάτι από το τυρί του τοστ.
Ψήνουμε στους 180 μέχρι να λιώσουν τα τυριά, να έχουν μαλακώσει τα μανιτάρια και να έχουν πιέι τα υγρά που θα βγάλουν.
Έτοιμα!
http://oreksinaxeis.blogspot.com/#ixzz0gi6lweQn
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου