powered by Agones.gr (Στοιχημα)
Powered By Blogger
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Ο δρ. Θεόδωρος Κουτρούκης υποψήφιος Συμπαραστάτης του Δημότη στον Δήμο Θεσσαλονίκης



Ανακοίνωση  υποψηφιότητας για τη θέση του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης Δήμου Θεσσαλονίκης

Υποψηφιότητα για τη θέση του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης στο Δήμο Θεσσαλονίκης κατέθεσε ο Θεόδωρος Κουτρούκης  με τη δέσμευση να είναι ανεξάρτητος και χρήσιμος στους δημότες.
Ο Θ. Κουτρούκης, γέννημα και θρέμμα της Θεσσαλονίκης, είναι Επίκουρος Καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου κι εργάστηκε σε πανεπιστήμια, επιχειρήσεις και οργανισμούς.
Διαθέτει σημαντική εμπειρία σε διαδικασίες διαμεσολάβησης καθώς χειρίζεται επί 13 χρόνια συλλογικές εργασιακές διαφορές στον Οργανισμό Μεσολάβησης & Διαιτησίας, είναι μέλος της Ένωσης για τη Ναυτική Διαιτησία και υπήρξε συντονιστής της κοινωνικής διαβούλευσης στο διευρωπαϊκό εργοσχέδιο PRO-DIALOGUE «Ενίσχυση και Προώθηση του Κοινωνικού Διαλόγου στον Αγροτικό Τομέα».
Ο υποψήφιος δεν  συμμετέχει σε καμιά δημοτική παράταξη, ενώ σε περίπτωση επιλογής του δεν  θα επιβαρύνει το δημόσιο ταμείο, καθώς υπηρετεί ήδη σε κρατικό ΑΕΙ.
Οι θέσεις του για το θεσμό του «συνηγόρου των δημοτών» δημοσιεύθηκαν στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο αλλά και στο προσωπικό του blog: http://koutroukis.blogspot.com/2011/02/blog-post.html .


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...