powered by Agones.gr (Στοιχημα)
Powered By Blogger
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Η ΒΕΡΑ ΓΚΟΥΜΑ μιλά στο Oraiokastronews: « Η ζωή ανήκει σ’ αυτούς που τη ζουν κι όχι σε κείνους που τη θυμούνται»


Η Βέρα Γκούμα είναι μια από τις πιο γνωστές και εκθαμβωτικές παρουσίες του θεάτρου και του κινηματογράφου των δεκαετιών του 1980 και 1990.
Πρωταγωνίστρια σε δεκάδες ταινίες και θεατρικές παραστάσεις σημάδεψε με την αστραφτερή της παρουσία μια ολόκληρη εποχή. Με σπουδές στην φυσική αγωγή, το χορό, το θέατρο, τον κινηματογράφο και τη δημοσιογραφία διέγραψε μια εντυπωσιακή τροχιά στο θέατρο και την έβδομή τέχνη. 
Στη συνέχεια ασχολήθηκε με παραγωγή και παρουσίαση τηλεοπτικών εκπομπών, συνεντεύξεις και παραγωγή ντοκιμαντέρ. Σήμερα εργάζεται στην οπτικοακουστική βιομηχανία και παραμένει ενεργός πολίτης που παρακολουθεί τα κοινά και προβληματίζεται έντονα για την κατάσταση της χώρας μας. 
Σε μια από τις σπάνιες συνομιλίες της με εκπροσώπους του ηλεκτρονικού τύπου η κυρία Γκούμα μιλά για όλα: τον αθλητισμό, το χορό, το θέατρο, τον κινηματογράφο και την τηλεόραση. 
Ακόμη μιλά για τα σχέδια της για το μέλλον, το τίμημα της αναγνωρισιμότητας, την επιτυχία και το ταλέντο.
Επιπλέον, η κα Γκούμα διατυπώνει την άποψη της για την κατάσταση της χώρας μας, την πολιτική και τους πολιτικούς, τη σχέση μας με την Τουρκία.
Τέλος, η Βέρα Γκούμα μιλά εκ βαθέων για τον έρωτα, το Θεό, τα θαύματα, και το νόημα της ζωής. 
Αν απόψε μετρήσετε τα αστέρια στο στερέωμα, θα τα βρείτε ένα λιγότερο. Η Βέρα Γκούμα απέδρασε για λίγο από την «αστροπαρέα» και λαμπρύνει το Oraiokastronews. Απολαύστε την στο πλήρες κείμενο της συνέντευξης:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...