powered by Agones.gr (Στοιχημα)
Powered By Blogger
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης προειδοποιεί για ταραχές τύπου Καΐρου και Μαδρίτης στις ΗΠΑ


Ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης Michael Bloomberg προειδοποίησε σήμερα ότι οι ΗΠΑ μπορεί να βιώσουν ένα πρωτοφανές κύμα διαδηλώσεων και βίας στους δρόμους των μεγάλων πόλεων εάν η Washington δεν ασχοληθεί σοβαρά με τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.
«Έχουμε πολλά παιδιά τα οποία αποφοιτούν από κολέγια και δεν μπορούν να βρουν δουλειά. Αυτό είναι ότι συνέβη στο Κάιρο, αυτό είναι ότι συνέβη στη Μαδρίτη. Δεν θέλεις τέτοιου είδους ταραχές...




 και εδώ», είπε ο δήμαρχος Bloomberg μιλώντας σε ραδιοφωνική συνέντευξη.
«Η ζημιά σε μια γενιά που δεν βρει να δουλειά θα την ταλαιπωρήσει για πάρα πολλά χρόνιỨείπε ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης δίνοντας να εύσημα στον πρόεδρο Obama για το σχέδιό του για τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας:
«Τουλάχιστον έχει κάποιες ιδέες για να ρίξει στο τραπέζι» είπε ο Bloomberg για τον πρόεδρο Obama και συνέχισε  «είτε κάποιος συμφωνεί με αυτές. είτε όχι. Τώρα όλοι πρέπει να κάτσουν κάτω και να πουν θα κάνουμε κάτι και πρέπει να κάνουν κάτι τόσο στην πλευρά των εσόδων όσο και των δαπανών».
Και ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης κατέληξε λέγοντας πως όλοι πρέπει να μοιραστούμε το κόστος από κάποιες επώδυνες κινήσεις αλλιώς θα έχουμε το Κάιρο και τη Μαδρίτη στους δρόμους μας.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...