powered by Agones.gr (Στοιχημα)
Powered By Blogger
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Ήπια Λαγκάρντ: Θα το συζητήσουμε με τη νέα κυβέρνηση


Στην ανάγκη να επικαιροποιηθεί το πρόγραμμα της Ελλάδας αναφέρθηκε η Κριστίν Λαγκάρντ σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Libération.... με τίτλο: «Εάν έχω τόσους εχθρούς παντού, είναι καλό σημάδι».
Στο ερώτημα «πόσος χρόνος απομένει στην Ελλάδα πριν από τη χρεοκοπία και τι περιθώρια ελιγμών υπάρχουν;» η επικεφαλής του ΔΝΤ απάντησε: «Το σημαντικό είναι να μπορέσουμε, την ερχόμενη εβδομάδα, να ξαναρχίσουμε τον διάλογο με μια κυβέρνηση που θα βγει από τις κάλπες της Κυριακής.
» Μπορούμε να κάνουμε μια νέα αναθεώρηση του προγράμματος την οποία μπορούμε να ξεκινήσουμε αμέσως μετά τη δημιουργία κυβέρνησης. Πρέπει να επικαιροποιήσουμε την κατάσταση γιατί δεν γνωρίζουμε πολύ καλά τι έχει...


 πραγματοποιηθεί, τι έχει γίνει σεβαστό και τι όχι, τις τελευταίες 6 με 8 εβδομάδες».
Σε άλλο ερώτημα, για το εάν μπορούμε να πάμε σε μια νέα αναδιάρθρωση, σβήνοντας αυτήν τη φορά μέρος των πιστώσεων που δόθηκαν από τους δημόσιους φορείς, με δεδομένο ότι το ελληνικό χρέος αντιπροσωπεύει το 160% του ΑΕΠ, η κ. Λαγκάρντ απάντησε: «Πρώτα θα δούμε τι συμβαίνει επί τόπου, θα κάνουμε την επικαιροποίησή μας, θα ξεκινήσουμε πάλι τον διάλογο με τις πολιτικές αρχές και μετά θα δούμε. Δεν θα κάνω λεπτομερή περιγραφή του οδικού χάρτη χωρίς να ξέρω σε ποια κατάσταση βρισκόμαστε».
Στην παρατήρηση της εφημερίδας ότι σύμφωνα με τις προβλέψεις που κυκλοφορούν, η Ευρωζώνη έχει περιθώριο τριών μηνών για να διασωθεί, η κ. Λαγκάρντ επισήμανε ότι πρόκειται για πρόβλεψη του Τζορτζ Σόρος.
kentrinews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...