powered by Agones.gr (Στοιχημα)
Powered By Blogger
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Ένα μίνι Παρίσι από τον Gerard Brion




Ο Γάλλος καλλιτέχνης, ο Gerard Brion, αγαπά το Παρίσι την άνοιξη. Αγαπά το χρόνο, στην πραγματικότητα, και αυτό το έχει αποδείξει το πάθος για την Πόλη του Φωτός από τις δαπάνες τα τελευταία 15 χρόνια δημιουργώντας ένα έργο αφιερωμένο σε αυτό ....


 μια μικρογραφία του Παρισιού, που κατασκευάζεται από ανακυκλωμένα υλικά, όπως κονσέρβες, μωρό βάζα τροφίμων και άλλων απορριμάτων που προορίζονταν για τον κάδο απορριμμάτων.

Αξιοθέατα όπως ο Πύργος του Άιφελ, η Αψίδα του Θριάμβου και η εκκλησία Sacre Coeur άρχισαν να εμφανίζονται στα παρτέρια του δεκαπέντε χρόνια πριν, Ο Brion περνάει πολλές ώρες στο στούντιο του κάθε εβδομάδα, Χειροτεχνώντας αυθεντική εμφάνιση μικροσκοπικές δημιουργίες του και το φινίρισμα τους μέχρι τις μικρότερες λεπτομέρειες.

Ο Brion έχει δανείσει κατά καιρούς μικρά τμήματα του αστικού τοπίου του σε ένα μουσείο στο Παρίσι, που παρουσιάζει αποκλειστικά μινιατούρες.Ωστόσο, το έργο του έχει δημιουργηθεί για το δικό του δικαίωμα στην απόλαυση πίσω αυλή του και δεν είναι γενικά ανοικτό στο κοινό, εκτός από μικρές ομάδες για μία ή δύο φορές την εβδομάδα. Ελπίζουμε ότι αυτό θα αλλάξει στο εγγύς μέλλον.














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...