powered by Agones.gr (Στοιχημα)
Powered By Blogger
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Συλλαλητήριο εργαζομένων σε «Αγγελιοφόρο» και «Μακεδονία»


Πραγματοποίησαν πορεία έως τα γραφεία της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας - Θράκης
11 Φεβ 2011 - 18:11
Picture 0 for Συλλαλητήριο εργαζομένων σε «Αγγελιοφόρο» και «Μακεδονία»

Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν σήμερα στη Θεσσαλονίκη, εργαζόμενοι στα συγκροτήματα Τύπου, «Αγγελιοφόρος» και «Μακεδονία», αντιδρώντας στην εφαρμογή του μέτρου τής εκ περιτροπής εργασίας, σε όλα τα έντυπά τους.
Δημοσιογράφοι, τεχνικοί και υπάλληλοι στις εφημερίδες «Μακεδονία», «Θεσσαλονίκη» και «Σπορ του Βορρά» πραγματοποίησαν συγκέντρωση μπροστά από το κτήριο του εκδοτικού συγκροτήματος, στην οδό Μοναστηρίου. Στη συνέχεια έκαναν πορεία προς τα γραφεία των εφημερίδων «Αγγελιοφόρος» και «Αγγελιοφόρος της Κυριακής», όπου και εκεί πραγματοποιούσαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας οι εργαζόμενοι στο συγκρότημα.
Οι εργαζόμενοι στα δυο ενημερωτικά μέσα ενώθηκαν και πραγματοποίησαν πορεία κρατώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα έως τα γραφεία της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας - Θράκης, όπου πραγματοποιήθηκε γενική συνέλευση των εργαζομένων.
Όπως έγινε γνωστό αργότερα, οι εργαζόμενοι στην «Εκδοτική Βορείου Ελλάδος» ανέστειλαν την 48ωρη απεργία που είχε εξαγγείλει η ΕΣΗΕΜ-Θ για σήμερα και αύριο, καθώς η εργοδοσία αποφάσισε να μην εφαρμόσει, μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη, το μέτρο της εκ περιτροπής εργασίας, οπότε θα πραγματοποιηθεί συνάντηση του εργοδότη με εκπροσώπους των εργαζομένων και την ΕΣΗΕΜ-Θ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...