powered by Agones.gr (Στοιχημα)
Powered By Blogger
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Η Kelly Rowland σε γυμνή φωτογράφηση

Όταν έχεις να ανταγωνιστείς την Beyonce Knowles, είναι μαθηματικά βέβαιο ότι θα μείνεις στην αφάνεια. Εκτός κι αν αρχίσεις να κάνεις τις σωστές κινήσεις για να πάρεις κι εσύ ένα μικρό κομμάτι από την πίτα. Όπως αυτή η sexy φωτογράφηση στο περιοδικό VibeΗ ώρα της Kelly Rowland να λάμψει έχει φτάσει. Το περιοδικό Vibe κατάφερε να της αποσπάσει το...


 πολυπόθητο “ΝΑΙ” για να κάνει μια sexy φωτογράφηση και η υφήλιος ευχαριστεί. Άργησε βέβαι αρκετά χρόνια να το πάρει απόφαση και να το πραγματοποιήσει αλλά δεν θα κολλήσουμε εκεί.

Ξεκινάμε με ένα backstage video από την φωτογράφησή της στο Vibe, έτσι για να θυμηθούμε για ποιά γυναίκα μιλάμε.



Ήρθε η ώρα της

Στη τελική, ποιός είναι αυτός ο manager που εμπόδιζε αυτό το κορίτσι από το να ανθίσει και να μας δείξει το μεγαλείο της; Έτσι τουλάχιστον άφησε να εννοηθεί σε ραδιοφωνική συνέντευξη που έδωσε πρόσφατα στον Sirius XM Radio.

Κι ακόμα κι αν ήταν σωστή η συμβουλή να μην ξεκινήσει την solo καρριέρα της παράλληλα με την Beyonce, όταν διαλύθηκαν οι Destiny's Child, μάλλον ο manager την ξέχασε για τα καλά στο ράφι. Κι εκεί που η lead singer Beyonce πλούτιζε και ανέβαζε τις μετοχές της συνεχώς, η καριέρρα της Kelly Rowland ακολουθούσε μια υπερβολικά μέτρια πορεία.

Μπορεί να μην την θυμάσαι καν από τις Destiny's Child. Ήταν εκείνη με τα κοντά μαλλιά. Εκείνη που προσπαθούσες να δεις σε όλα τα video clip από το Survivor μέχρι το Say my Name αλλά για κάποιο περίεργο λόγο σκάλωνες στην Beyonce και τις καμπύλες της.



Μόνο που η Kelly Rowland μεγάλωσε 10 χρόνια από εκείνη την περίοδο και μετά από μερικά single που πέρασαν, ακούμπησαν αλλά δεν έμειναν και πολύ, όπως το Ghetto το 2007, αποφάσισε να κάνει το αποφασιστικό βήμα και να μας δείξει λίγο παραπάνω από τον εαυτό της.

Sexy στροφή

Πριν από έναν μήνα περίπου κυκλοφόρησε λοιπόν η sexy φωτογράφησή της στο περιοδικό Vibe. Είναι από τις κλασικές διαφημιστικές απάτες κατά τις οποίες η γυναίκα εμφανίζεται γυμνή στο εξώφυλλο και στις μέσα σελίδες είναι πιο ντυμένη κι από εσκιμώο στο Βόρειο Πόλο. Δεν πειράζει όμως. Αυτό είναι το πρώτο βήμα και σίγουρα θα ακολουθήσουν κι άλλα.

Το είπε και η ίδια άλλωστε ότι ήρθε η ώρα να κάνει καινούρια πράγματα και να είναι πιο ανοιχτή σε προκλήσεις. Κι αφού τον βρήκε τον δρόμο προς τον φωτογραφικό φακό, είναι σχεδόν μαθηματικά βέβαιο ότι θα ακολουθήσουν κι άλλες (πιο sexy) φωτογραφήσεις. Είχε κάνει και παλιότερα κάποιες ξενέρωτες απόπειρες αλλά τώρα το έχει πάρει χαμπάρι ότι αν δεν κάνει κάτι για να μείνει στην επιφάνεια, θα την φάει η μαρμάγκα.

Γι' αυτό αγαπητοί παραγωγοί, manager και καναλάρχες της Αμερικής. Τώρα που το πήρε απόφαση, δώστε της ένα reality, μια εκπομπή, βάλτε την στο Playboy Mansion, κάντε κάτι. Μέχρι τότε μένουμε με την αρκετά καλή γεύση που μας αφήνει το νέο της τραγούδι με τον Lil Wayne, στο οποίο εμφανίζεται απλά με ένα αποκαλυπτικό μαγιό. 










Men24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...