powered by Agones.gr (Στοιχημα)
Powered By Blogger
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

70ΑΡΕΣ... ΟΣΟ ΓΙΑ ΔΥΟ 40ΑΡΕΣ!

Περισσότερη χημεία με τον ερωτικό τους παρτενέρ έχουν οι γυναίκες στα 70 παρά στα 40 δείχνει πρόσφατη έρευνα. Αυτό που υπογραμμίζεται είναι πως οι κυρίες μετά τα συνταξιοδότηση ανεβάζουν επικίνδυνα τη σεξουαλική έλξη.Η μελέτη που έγινε για την ιστοσελίδαNetmums και το περιοδικό Sagaζήτησε από 9.000 γυναίκες ηλικίας 16-75 ετών να πουν τι θέλουν από έναν άνδρα για να κάνουν μαζί του σχέση.

Οι νεαρές γυναίκες ζητούν έναν ψηλό, μελαχρινό, όμορφο, φιλόδοξο και πλούσιο άγνωστο ενώ οι μεγαλύτερες θέλουν κάποιον ευγενικό και συντροφικό για ιδανική σχέση

"Τα αποτελέσματα δείχνουν τις διαφορές στις σχέσεις από γενιά σε γενιά. Όσοι είναι πάνω από 50 ετών ζητούν τη σεξουαλική χημεία. Είναι εκπληκτικό που όλο και λιγότεροι δίνουν σημασία στην ειλικρίνεια στη σχέση συγκριτικά με τους μικρότερους συμμετέχοντες στην έρευνα. Αυτό οφείλεται πιθανότατα στο γεγονός πως μέσα σε μια πολυετής σχέση υπάρχει...




 η αίσθηση του ρεαλισμού", είπε στην Telegraph, η συντάκτρια του περιοδικού Saga, Έμα Σοαμες.

Η ειλικρίνεια μάλιστα έρχεται πρώτη στη λίστα των νεαρών γυναικών ωστόσο κάτι τέτοιο δε ζητούν οι μεγαλύτερες κυρίες. Λιγότερες από τις μισές συμμετέχουσες άνω των 50 απάντησαν ότι ενοχλήθηκαν όταν κάποιος σύντροφός τους ήταν ειλικρινής σε ακραίο σημείο.

Οι μισές από τις νεαρές γυναίκες έδειξαν πολύ ρομαντικές καθώς είπαν πως περιμένουν ακόμα τον άνδρα που θα τους προσφέρει κρασί σε δείπνο.


Αλήθεια ποιοι είναι οι πιο hot άνδρες για τις γυναίκες;

Η έρευνα έδειξε πως ο Μάικλ Μπαμπλ και ο Τζορτζ Κλούνεϊ προκαλούν καρδιακά επεισόδια στο γυναικείο κοινό άνω των 50 οι οποίες τόνισαν πως θέλουν το σύντροφό τους να έχει ωραίο πρόσωπο.

Τέλος, για τη σεξουαλική χημεία οι κυρίες που διένυαν την δεκαετία των 70 φάνηκαν να έχουν περισσότερη χημεία με το σύντροφό τους από ότι οι 40αρες.



Thessbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...