powered by Agones.gr (Στοιχημα)
Powered By Blogger
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

ΟΤΑΝ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΧΤΥΠΗΣΕΙ!!!!


Αν τα τελευταία 20 χρόνια έχετε κάνει αίτηση για δουλειά στην γνωστή μεταλλευτική εταιρεία της περιοχής μας τότε το τηλέφωνό σας θα χτυπήσει σίγουρα. Θα σας ρωτήσουν αν ενδιαφέρεστε ακόμη για την θέση εργασίας και αν η απάντησή σας είναι θετική θα σας βάλουν στην αναμονή. Στην ίδια αναμονή που σας βάλανε όταν έγινε η "διαβούλευση" στον Πολύγυρο, την οποία την είχαν ονομάσει "σεμινάριο πρόσληψης". Στην ίδια αναμονή που σας βάλανε όταν σας κάλεσαν στο "συλλαλητήριο" της εταιρίας στο Παλιοχώρι.
Δυστυχώς, συμπατριώτες, τα τηλεφωνήματα αυτά δεν είναι πρόσκληση για δουλειά, αλλά γκάλοπ της εταιρείας για σφυγμομέτρηση της κοινής γνώμης. Παίζουν με την αγωνία του κόσμου για εργασία σε μια εποχή αβάσταχτης οικονομικής κρίσης και με το δείκτη ανεργίας να έχει χτυπήσει κόκκινο. Προσπαθούν να εκμαυλίσουν την κοινή γνώμη, που έχει στραφεί ενάντια στα καταστροφικά σχέδιά τους, τάζοντας ανύπαρκτες θέσεις εργασίας και λαγούς με πετραχήλια.
Οι επίδοξοι χρυσοθήρες έχουν χάσει πλέον κάθε ίχνος εμπιστοσύνης και αξιοπρέπειας και κάθε έρεισμα στην τοπική κοινωνία. Τακτικές όπως οι παραπάνω μόνο χλευασμό προκαλούν.
Ο τόπος μας έχει μεγάλες προοπτικές ανάπτυξης αρκεί να τον αφήσουν να βρει τον δρόμο του απαλλάσσοντάς τον από το έκτρωμα της χρυσοθηρίας. Ο τουρισμός, η γεωργοκτηνοτρoφία, η μελισσοκομία, η δασοκομία, η αλιεία, η οικοδομή είναι δραστηριότητες που μπορούν να δώσουν πολύ περισσότερες θέσεις εργασίας οι οποίες δεν θα υπονομεύουν το φυσικό μας περιβάλλον, την ανάπτυξη της περιοχής και το μέλλον των παιδιών μας.
Μία είναι η λύση. ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΛΑΘΡΑΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΧΡΥΣΟΘΗΡΙΑ.
ΠΛΟΥΤΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΑΣΗ , Η ΓΗ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ.

ΤΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΣΤΑΓΕΙΡΩΝ-ΑΚΑΝΘΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...