powered by Agones.gr (Στοιχημα)
Powered By Blogger
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Επιδείνωση του καιρού απο τα δυτικά την Τετάρτη 27.1.2010


Και νέα επιδείνωση του καιρού από τα Δυτικά με πολύ θυελλώδεις ανέμους στο Ιόνιο και θερμοκρασία σε μικρή άνοδο ώς προς τις μέγιστες τιμές της.

Αναλυτικά

Βροχές και τοπικές καταιγίδες αναμένουμε την Τετάρτη σε πολλές περιοχές της Ελλάδας με τα φαινόμενα να είναι έντονα στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν σε όλα τα ορεινά καθώς και σε περιοχές με χαμηλό υψόμετρο στην Στερεά την Θεσσαλία την Ήπειρο και σε Μακεδονία και Θράκη. Παγετός κατα τόπους ισχυρός στην Βόρεια χώρα.

Άνεμοι

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Νότιο Αιγαίο από νότιονατολικές διευθύνσεις και θα φτάσουν τα 8 Beaufort, στο Κεντρικό Αιγαίο θα πνέουν από βόρειοοανατολικές διευθύνσεις και θα φτάσουν και τα 7 Beaufort .Στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες-βορειοανατολικές διευθύνσεις και θα φτάσουν και εδώ τα 6 Beaufort . Στο Ιονιο θα πνέουν από νότιοανατολικές διευθύνσεις και θα φτάσουν τοπικά και τα 9 Beaufort.

Θερμοκρασία

H θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα φτάσει στα Βόρεια τους 3-4 βαθμούς, στα Κεντρικά τους 8-9 στα Δυτικά τους 12-13 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα τους 13-14 βαθμούς.


Επιμέλεια:meteo-news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...