powered by Agones.gr (Στοιχημα)
Powered By Blogger
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Και κινητό θα βγάλει η Google


Το πρώτο κινητό τηλέφωνο από τη Google θα παρουσιαστεί στο Silicon Valley την Τρίτη (5/2), σύμφωνα με την εφημερίδα El Pais.

Το Nexus One αναμένεται να βγει στην αγορά σε λίγο καιρό και η εταιρεία το έχει ήδη ανακοινώσει μέσα από το blog Engadget, όπου παρουσιάστηκε ένα βίντεο με το πρώτο τεστ του κινητού. Τις τελευταίες εβδομάδες, οι ιθύνοντες της Google συζητούν το ποια ακριβώς ημερομηνία θα βγει στην αγορά, αλλά σίγουρα θα είναι ένα κινητό διαφορετικό από τα άλλα.

Πάντως η τιμή του έχει καθοριστεί τουλάχιστον στην αμερικανική αγορά και θα κοστίζει 530 δολάρια, ενώ στον υπόλοιπο κόσμο η τιμή του εκτιμάται ότι θα είναι ακόμα πιο ακριβή.

Και αυτό γιατί σύμφωνα με το βίντεο του blog, το Nexus One στην αμερικανική αγορά θα κυκλοφορήσει χωρίς να είναι 3G, ούτε θα μπορεί η κάμερα του να κάνει ζουμ, αφού η ανάλυση του θα είναι μόλις 800Χ489 pixels.

Αντιθέτως στην Ευρώπη το κινητό θα κυκλοφορήσει ως 3G με κάμερα 5 MP και flash Led. Πάντως και στις δύο εκδοχές, η μνήμη του θα είναι 512 MB, με σύνδεση Wi-Fi και Bluetooth . Η μπαταρία του θα διαρκεί ως 12 ώρες χωρίς φόρτιση ενώ θα ζυγίζει περί τα 130 γραμμάρια.

To Nexus One θα έχει το λειτουργικό σύστημα της Google, Android και σύμφωνα με τις πρώτες φήμες η εταιρεία προσανατολίζεται στο να βγάλει και notebooks, αφού βρίσκεται στις συζητήσεις με διάφορες εταιρείες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...