powered by Agones.gr (Στοιχημα)
Powered By Blogger
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Έρχεται το πρώτο 3D κανάλι

Επιμέλεια: Μαρίνα Χατζηδημητρίου

Το πρώτο τρισδιάστατο, ευρωπαϊκό τηλεοπτικό κανάλι θα ξεκινήσει να εκπέμπει στις 3 Απριλίου στη Βρετανία. Μάλιστα, το πρώτο τηλεοπτικό πρόγραμμα που θα μεταδοθεί από το κανάλι αυτό θα είναι ένας ποδοσφαιρικός αγώνας της Πρέμιερ Λιγκ μεταξύ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Τσέλσι.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του Guardian, το κανάλι, που θα ονομάζεται Sky 3D, θα μεταδίδει τις πρώτες εβδομάδες διάφορες αθλητικές αναμετρήσεις της Πρέμιερ Λιγκ και κατόπιν θα προσθέσει στο πρόγραμμά του ταινίες, ντοκιμαντέρ και ψυχαγωγικές εκπομπές.
Αν και σχετικά μικρή μερίδα τηλεθεατών έχει αγοράσει μέχρι τώρα τρισδιάστατες τηλεοράσεις, το δορυφορικό πακέτο BSkyB αποκάλυψε ότι πάνω από 1.000 παμπ και κλαμπ της Βρετανίας και της Ιρλανδίας έχουν ήδη υπογράψει για την εν λόγω υπηρεσία.
Το Sky 3D θα παρέχεται δωρεάν στους συνδρομητές της υπηρεσίας του Sky, όμως οι τηλεθεατές θα χρειαστεί να έχουν μια τηλεοπτική συσκευή που να μπορεί να αναμεταδίδει τρισδιάστατη εικόνα.
Σύμφωνα με το BSkyB, πολλές εταιρείες (όπως οι Sony, Samsung, LG και Panasonic) σκοπεύουν να δώσουν στην αγορά τέτοιους δέκτες. Οι θεατές θα πρέπει επίσης να είναι εφοδιασμένοι με ειδικά γυαλιά.
Ήδη από τον Ιανουάριο η Ευρώπη πήρε μια γεύση από τον τρισδιάστατο αέρα της τηλεόρασης του Sky μέσω της μετάδοσης του αθλητικού αγώνα Μάντσεστερ - Άρσεναλ (3-1) σε εννέα παμπ σε περιοχές του Λονδίνου, Μάντσεστερ, Καρντίφ, Εδιμβούργο και Δουβλίνο.

http://kostasanagnostopoulos.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...