powered by Agones.gr (Στοιχημα)
Powered By Blogger
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Ζεστός ο καιρός το Σαββατοκύριακο.


Με γενικά αίθριο και ζεστό καιρό θα κυλήσει το Σάββατο στη χώρα μας. Την Κυριακή στη δυτική και βόρεια Ελλάδα θα εκδηλωθούν πρόσκαιρες τοπικές βροχές και η θερμοκρασία θα πέσει λίγο παραμένοντας όμως σε υψηλά για την εποχή επίπεδα. Κατά τα άλλα οι άνεμοι το Σαββατοκύριακο δεν θα δημιουργήσουν προβλήματα στα πελάγη καθώς δεν θα ξεπερνούν τα 4 με 6 μποφόρ και μόνο στα νοτιότερα πελάγη θα φτάνουν τοπικά τα 7 μποφόρ.
Πιο αναλυτικά το Σάββατο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με λίγη αραιή συννεφιά που στα βορειοδυτικά κατά διαστήματα θα είναι πιο πυκνή και από τις νυχτερινές ώρες θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές στο βόρειο Ιόνιο και την Ήπειρο. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.
Στην περιοχή των Κυθήρων θα πνέουν δυτικοί άνεμοι 3 με 4 και αργότερα 4 με 5 μποφόρ. Στο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 και στα νοτιοανατολικά 6 με 7 μποφόρ αλλά σταδιακά θα εξασθενήσουν ενώ από τις απογευματινές ώρες και από τα δυτικά θα επικρατήσουν άνεμοι από νότιες διευθύνσεις με ένταση 4 με 5 και στα νότια από τις βραδινές ώρες 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει στα δυτικά και βόρεια τους 19 με 20 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τους 22 με 23 και στην περιοχή του Αιγαίου τους 21 βαθμούς Κελσίου.
Την Κυριακή στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά Ελλάδα, τη Μακεδονία, τη Θράκη και πιθανόν στη δυτική Πελοπόννησο και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου προβλέπονται πρόσκαιρες τοπικές βροχές. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 5 με 6 μποφόρ. Στην περιοχή των Κυθήρων θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί άνεμοι 6 με 7 μποφόρ. Στο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 5 με 6 και στα νοτιότερα τμήματα τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει στα δυτικά και βόρεια τους 18 με 19 βαθμούς και στις υπόλοιπες περιοχές τους 20 με 21 βαθμούς Κελσίου.

http://www.protothema.gr/greece/article/?aid=64408

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...