powered by Agones.gr (Στοιχημα)
Powered By Blogger
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Π. ΓΚΙΟΥΛΕΚΑΣ - ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Τετάρτη, 8 Σεπτεμβρίου 2010






ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνάντηση με την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. στη Βόρεια Ελλάδα

Για τα μέτρα που έχουν ληφθεί προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλότητα στη διεξαγωγή των εκδηλώσεων που πρόκειται να πραγματοποιηθούν τις επόμενες ημέρες στην πόλη, ενημερώθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κώστας Γκιουλέκας σε συνάντηση που είχε σήμερα, 8 Σεπτεμβρίου 2010, με τον Γενικό Επιθεωρητή Βορείου Ελλάδος κ. Κωνσταντίνο Κασαπάκη και τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλονίκης κ. Δημήτρη Παπαδόπουλο στα γραφεία της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης.

Συναντήσεις με τον Πρύτανη του ΑΠΘ και τον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας

Με τον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Θεόδωρο Καρτσιώτη θα συναντηθεί αύριο, 9 Σεπτεμβρίου 2010, ο Κώστας Γκιουλέκας προκειμένου να ενημερωθεί για το αν η κατάσταση στα σχολικά συγκροτήματα του Δήμου Θεσσαλονίκης ανταποκρίνεται στις ανάγκες της εκπαιδευτικής κοινότητας (λειτουργικότητα σχολικών κτιρίων, πληρότητα στις θέσεις νηπιαγωγών, δασκάλων και καθηγητών, έγκαιρη διάθεση βιβλίων κ.α.) ενόψει της έναρξης της σχολικής περιόδου. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 08.45 στα γραφεία της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, Λεωφόρος Γεωργικής Σχολής 65 (κτίριο Zeda).
Συνάντηση θα πραγματοποιήσει και με τον Πρύτανη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης κ. Ιωάννη Μυλόπουλο αύριο στις 10.00 στα γραφεία της Πρυτανείας του ΑΠΘ.


Από το Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...