powered by Agones.gr (Στοιχημα)
Powered By Blogger
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΠΟΡΦΥΡΙΑΔΗΣ-ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ''ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΟΡΑΜΆ'' ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΟΥ ΓΑΒΟΤΣΗ

Πτ. Ηλεκτρολόγος Μηχ.Τ.Ε. γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη το1966 κατοικώ και εργάζομαι στο Ωραιόκαστρο ,σπούδασα στο Τ.Ε.Ι Λάρισας και στη ΠΑ.ΤΕ.Σ ΣΕΛΕΤΕ Θεσσαλονίκης, εργάζομαι ως ωρομίσθιος εκπαιδευτικός στον ΟΑΕΔ καθώς και στο στα ΕΠΑΛ του υπ. Παιδείας ταυτόχρονα διατηρώ συνεργείο ηλ/κών εγκαταστάσεων.

Από τα εφηβικά μου χρόνια ασχολήθηκα με τα τοπικά προβλήματα, ήμουν ιδρυτικό μέλος της ΟΝΝΕΔ Ωραιοκάστρου, μέλος της ΔΑΠΝΔΦΚ Λάρισας και υπ.σπουδαστικού της Ανανεωτικής Δημοκρατικής Νεολαίας και μέλος του Ε.Γ. ΑΔΗΝ. Συμμετείχα στη διοίκηση του Κεραυνού Ωραιοκάστρου, ως έφορος στο Σκακιστικό τμήμα, και διετέλεσα γ. γραμματέας στην Ένωση Σκακιστικών Σωματείων Βορείου Ελλάδας. είμαι ιδρυτικό μέλος της Ένωσης Ποντίων και Φίλων Ωραιοκάστρου ,είμαι αθλητής πολεμικών τεχνών της ΧΑΝΘ και σήμερα αντιπρόεδρος στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Ωρομισθίων Εκπαιδευτικών ΟΑΕΔ.

Με λίγα λόγια,

Ως εκπαιδευτικός βρίσκομαι κοντά στα προβλήματα των νεότερων συμπολιτών μας και ως άνθρωπος του αθλητισμού εστιάζω το ενδιαφέρον μου στον τομέα του αθλητισμού και του πολιτισμού του νέου δήμου μας.
Ο χώρος της παιδείας νοσεί στο δήμο μας και χρήζει καθημερινού αγώνα, ελέγχου και παρακολούθησης ώστε να μην έπεται των εξελίξεων (π.χ. σχολικά κτίρια) . Η συνεργασία με μαθητές και γονείς ,οι νέες σύγχρονες σχολικές μονάδες, οι δημοτικοί βρεφονηπιακοί σταθμοί και η δημιουργία Τεχνολογικού Λυκείου είναι απολύτως επιβεβλημένες δράσεις για τον Δήμο μας.
Ο αθλητικός χώρος στον Δήμο Ωραιοκάστρου στα έτη που προηγηθήκαν υπήρξε ένα πεδίο πρόσφορο για κοινοτικά συμφέροντα, που αφενός καταπολεμήθηκαν μόνο απ΄όσους συμμετείχαν στις διοικήσεις των συλλόγων για να προσφέρουν αφετέρου με την πολυδιάσπαση των συλλόγων έγινε ξεπρόβαλε ένα φυτώριο ανάπτυξης τίτλων προς άγραν του Δημάρχου.
Στη νέα διοίκηση του Δήμου όλοι οι πραγματικοί αγωνιστές των σωματείων θα μας βρουν αρωγούς με έμπρακτη ηθική και υλική συμπαράσταση με στόχο την ανάπτυξη του αθλητισμού και του πολιτισμού.
Η ενίσχυση των αθλητικών και των πολιτιστικών δραστηριοτήτων έχει πολλαπλά οφέλη διότι αφενός θα κοινωνικοποιήσει τους νέους κατοίκους του Ωραιοκάστρου, αφετέρου θα δημιουργήσει ισχυρούς δεσμούς στην νεολαία των τριών δήμων, η οποία θα πάρει σε λίγα χρόνια την τύχη του Δήμου στα χέρια της.
Παράλληλα θα αποτελέσει ένα ισχυρό μέσο προβολής του Ωραιοκάστρου καθώς με την διαρκή τροφοδότηση πολιτιστικών εκδηλώσεων καθ’ όλη την διάρκεια του έτους θα βοηθήσει τους καταστηματάρχες του Δήμου μας να ξεπεράσουν την κρίση που ήδη τους βάλει.
Ζητούμε και Διεκδικούμε άμεση κατασκευή κλειστών ‘προπονητικών’ γηπέδων, που θα λύσουν το πρόβλημα των ακαδημιών στο Ωραιόκαστρο, και νέα γήπεδα προπονήσεων ποδοσφαίρου. Πρωταρχικός στόχος παραμένει η κατασκευή πολιτιστικού κέντρου όπου θα λειτουργήσουν δεκάδες δραστηριότητες πολιτισμού που δεν υφίστανται αυτή τη στιγμή στον Δήμο μας.
Παράλληλα η δημιουργία ενός ραδιοφωνικού σταθμού που θα ενώσει όλες τις νέες περιοχές με τις τοπικές ειδήσεις και νέα θα δώσει βήμα στους ανθρώπους της περιοχής μας.
Πολιτισμός σημαίνει καλύτερη ποιότητα στη καθημερινή μας ζωή π.χ. με δημιουργία χώρων στάθμευσης(αγοράς ανταλλαγής ή ενοικίασης ελεύθερων οικοπέδων), διαπλάτυνση των πεζοδρομίων στους μονόδρομους, αναβάθμιση και προστασία του Δάσους μας (π.χ. επαναλειτουργία του συστήματος πυρόσβεσης !!)
Πολιτισμός σημαίνει πάνω από όλα σεβασμός στον πολίτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...