powered by Agones.gr (Στοιχημα)
Powered By Blogger
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Βουλγαρικός Τύπος: "Τα Ελληνικά φορτηγά φουλάρουν πετρέλαιο από τη Βουλγαρία"

Τα ντεπόζιτα των αυτοκινήτων τους … φουλάρουν οι Έλληνες οδηγοί στη Βουλγαρία, επειδή εξοικονομούν 22 ευρώ σε κάθε γέμισμα, υπογραμμίζει, σε σημερινό δημοσίευμά της, η βουλγαρική, ημερήσια εφημερίδα "Στάνταρτ", η οποία ασχολείται με τις.... οικονομικές και πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα, υπό το πρίσμα των προβληματισμών που διατυπώνονται στη Βουλγαρία για τυχόν επίδρασή τους στην πολιτική και οικονομική καθημερινότητα της βαλκανικής αυτής χώρας.

"Επαναστάσεις άναψαν στα Βαλκάνια. Ο ιός των ελληνικών απεργιών πέρασε στη Ρουμανία. Νέος νόμος για περικοπές των εισοδημάτων των δημοσίων υπαλλήλων και συνταξιούχων έβγαλε χιλιάδες στους δρόμους", επισημαίνεται σχετικό στο δημοσίευμα της εφημερίδας, το οποίο αναφέρεται και σε απεργίες στη Ρουμανία.
Όπως οι περισσότερες εφημερίδες που κυκλοφόρησαν σήμερα, η εφημερίδα της Σόφιας ενημερώνει και για την αύξηση των τιμών λιανικής, λόγω της αύξησης του ΦΠΑ.
Στο μεταξύ, οι προθέσεις της βουλγαρικής κυβέρνησης για μείωση κατά 10% έως 12% των μισθών των αστυνομικών, των στρατιωτικών, των εργαζομένων στη δημόσια διοίκηση και άλλων δημοσίων υπαλλήλων, μέσω της -προβλεπόμενης-κατάργησης της κάλυψης των εισφορών τους για υγειονομική περίθαλψη από το Δημόσιο (όπως ορίζει ο νόμος τώρα), προκάλεσαν τις πρώτες αρνητικές αντιδράσεις των συνδικάτων, τονίζεται στα δημοσιεύματα.
Όπως αναφέρεται στα δημοσιεύματα του βουλγαρικού Τύπου, στα οποία "φιλοξενούνται" δηλώσεις του προέδρου του βουλγαρικού συνδέσμου βιομηχάνων, "η εργοδοσία χειροκρότησε το μέτρο που στοχεύει στην εξισορρόπηση των συμφερόντων των απασχολουμένων στο Δημόσιο και στον ιδιωτικό τομέα".

Διαβάστε περισσότερα: http://greece-salonika.blogspot.com/2010/03/blog-post_4220.html#ixzz0iOzDvWaU

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...