powered by Agones.gr (Στοιχημα)
Powered By Blogger
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αεροσυνοδοί της British Airways εμπλέκονται... σε ένα από τα μεγαλύτερα κυκλώματα πορνείας!!

Σύμφωνα με άρθρο των Times, ένας πνευματικός ηγέτης των Ινδουιστών και μια αεροσυνοδός της British Airways έχουν συλληφθεί για εμπλοκή σε ένα από τα μεγαλύτερα κυκλώματα πορνείας με έσοδα πολλών εκατομμυρίων ευρώ.
Ο Myra Dwivedi χρησιμοποιούσε το πνευματικό του κέντρο (ναό), στο νότιο Δελχί, σαν βιτρίνα για την προώθηση σε πορνεία 200 γυναικών μεταξύ των οποίων αεροσυνοδοί και φοιτήτριες. Οι πελάτες απολάμβαναν τις υπηρεσίες των κοριτσιών σε ξενοδοχεία 5 αστέρων αλλά και σε κρυφά δωμάτια του... ναού!
Η επιχείρηση της αστυνομίας είχε ως αποτέλεσμα τη σύλληψη του "πνευματικού ηγέτη"-προαγωγού και 6 γυναικών ηλικίας 19-30 ετών, από τις οποίες 2 ήταν αεροσυνοδοί, μια της British Airways, και μια των Ινδικών αερογραμμών Jagson. Στα δίχτυα της αστυνομίας έπεσε και μια φοιτήτρια μεταπτυχιακού στη Διοίκηση Επιχειρήσων.
Πάντως, δεν είναι ασυνήθιστο φαινόμενο η εμπλοκή πνευματικών ηγετών σε σεξουαλικά σκάνδαλα στην Ινδία, και τα τοπικά μέσα ενημέρωσης ζητούν αυστηρότερη νομοθεσία για την αποφυγή ανάλογων περιπτώσεων στο μέλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...