powered by Agones.gr (Στοιχημα)
Powered By Blogger
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

EKKENΩΝΕΤΑΙ Η ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ

Απο Πρώτο Θέμα Online

Εκτός αεροπορικής βάσης Ελευσίνας θα κατευθυνθούν όλα τα αεροσκάφη και ελικόπτερα που εδρεύουν στην 112 Πτέρυγα Μάχης, σε μία επιχείρηση που θυμίζει εκκένωση του στρατιωτικού αεροδρομίου...
Όλα τα αεροσκάφη, δηλαδή τα πυροσβεστικά Canadair, τα μεταγωγικά C-130, τα μεταφορικά C-27J, τα τρία κυβερνητικά αεροσκάφη (δύο Embraer και ένα Gulfstream) αλλά και τα ελικόπτερα Super Puma, Augusta Bell και όσα όλα σταθμεύουν στην 112 Πτέρυγα Μάχης, απομακρύνονται άμεσα από το αεροδρόμιο της Ελευσίνας.
Η απόφαση ελήφθη από την ηγεσία της Πολεμικής Αεροπορίας διότι το Σάββατο 13 Μαρτίου και στο χρονικό διάστημα από τις 09.00 το πρωί μέχρι τη μία το μεσημέρι, θα εξουδετερωθεί βόμβα 620 λιβρών του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Η αγγλικού τύπου βόμβα θα καταστραφεί στο αεροδρόμιο της Ελευσίνας και προληπτικά, για λόγους ασφαλείας, όλα τα αεροσκάφη της 112 Πτέρυγας Μάχης θα μετασταθμεύσουν σε άλλη μονάδα μέχρι να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες εξουδετέρωσης της βόμβας.
Μέχρι την καταστροφή της βόμβας –δηλαδή από τις 09.00 το πρωί μέχρι τις 13.00 το μεσημέρι του Σαββάτου 13 Μαρτίου- θα παραμείνει κλειστή και η λεωφόρος ΝΑΤΟ. Η επιχείρηση συντονίζεται από το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας και την Ελληνική Αστυνομία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...