powered by Agones.gr (Στοιχημα)
Powered By Blogger
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

0 Πόσα μπουκάλια περιέχει η μεγαλύτερη συλλογή ουίσκι;

Που αλλού θα την περιμένατε εκτός από το Las Vegas; Αυτή η πόλη είναι ικανή να προσφέρει και να ικανοποιήσει οποιαδήποτε φαντασίωσή σας (ως και σουίτα διακοσμημένη και επενδυμένη με τιγρέ ταπετσαρία- γούνα και κοσμήματα). Μια φορά στο τόσο όμως προκύπτουν και επιθυμίες λιγότερο kinky και πιο μετριοπαθείς, όπως αυτή που είναι καλά κλεισμένη μέσα σ’ ένα μπουκάλι.




Καλώς ήλθατε στο Whisky Attic. Πρόκειται για ένα θησαυρό θεϊκών αποσταγμάτων, που μέχρι πρότινος μπορούσαν να απολαύσουν αποκλειστικά και μόνο τα μέλη του. Αποτελεί τη

μεγαλύτερη συλλογή ουίσκι στις Ηνωμένες Πολιτείες και πρόσφατα άνοιξε τις πύλες του σε όλους.



Αυτή η κρυψώνα στο δεύτερο όροφο ενός κτιρίου μπορεί να μη διαθέτει την ατμόσφαιρα που θα συναντήσετε στο Bellagio, αλλά ό,τι του λείπει σε ατμόσφαιρα το προσφέρει απλόχερα σε καλή και παλιά ποιότητα.

Οι τοίχοι του είναι επενδυμένοι με τα καλύτερα και τα πιο λαμπερά καστανά ποτά του πλανήτη, από όπου μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε 1800 είδη, συμπεριλαμβανομένου ενός 32 ετών παλαιότητας Springbank, που θα σας κοστίσει περίπου 400$ το δράμι, ενός μαύρου Loch Dhu η παραγωγή του οποίου έχει σταματήσει και κυρίως όλα τα Καναδικά και Ιρλανδέζικα ουίσκι που κυκλοφορούν στον πλανήτη!
Μάλλον η φράση «μετριοπαθείς επιθυμίες» ήταν λάθος.
Όπως η ορειβασία στο Έβερεστ, καλό θα ήταν να προηγηθεί κάποιου είδους «προπόνηση», προκειμένου να αντέξετε τόση ποσότητα αλκοόλ. Πρέπον θα ήταν και σοφό να απέχετε για λίγο από την κατανάλωση αλκοόλ προτού επισκεφθείτε το εν λόγω κατάστημα.
Επίσης καλό θα ήταν να έχετε χρόνο να αφιερώσετε, γι’ αυτό νωρίς το απόγευμα είναι μια καλή ώρα να γευτείτε μερικά ποτά, προτού συνεχίσετε μια έξαλλη βραδιά.
Ο ιδιοκτήτης είναι αναπληρωτής καθηγητής στο τμήμα Κρασιού και Ποτών στο πανεπιστήμιο UNLV και η ειδικότητά του είναι τα εκπαιδευτικά σεμινάρια, τα οποία ονομάζει «ιπτάμενο σχολείο» (για προφανείς λόγους), τα οποία περιλαμβάνουν δοκιμή 4 από τα καλύτερα είδη ουίσκι, μαζί με μία ενημερωτική διάλεξη σχετικά με τα ποτά.
Όπως αναφέρει και το διαφημιστικό του Whisky Attic, είναι παραπάνω από σαφές ότι πήγαμε σε λάθος σχολείο...

The Whisky Attic

4700 S. Maryland Pkwy

Las Vegas, NV 89119

702-597-3237

menslounge.gr
http://allday-news.blogspot.com/2010/02/blog-post_3959.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...