powered by Agones.gr (Στοιχημα)
Powered By Blogger
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Εισαγγελέας για το λογισμικό στο δήμο Θεσσαλονίκης

Η έρευνα έχει ανατεθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών, αρμόδιο για οικονομικά εγκλήματα, Λάμπρο Τσόγκα
Την παρέμβαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης προκάλεσαν πρόσφατα δημοσιεύματα, σχετικά με την προμήθεια λογισμικού -ιδιαίτερα μεγάλης αξίας- στην οποία προέβη ο δήμος Θεσσαλονίκης από ανώνυμη εταιρία.

Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, Δημήτρης Παπαγεωργίου, ζητά, με έγγραφό του προς τον αρμόδιο εισαγγελέα Πρωτοδικών, να διερευνήσει εάν η υπόθεση έχει απασχολήσει την Υπηρεσία Ειδικών Ελέγχων (ΥπΕΕ) ή την Οικονομική Επιθεώρηση, καθώς επίσης εάν υπάρχουν στοιχεία -όπως εκθέσεις ελέγχου κ.ά.- από έρευνες των ελεγκτικών υπηρεσιών, έτσι ώστε να παραγγείλει -εφόσον συντρέχουν οι προϋποθέσεις- τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για την απόδοση ποινικών ευθυνών κατά παντός υπευθύνου.
Η έρευνα έχει ανατεθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών, αρμόδιο για οικονομικά εγκλήματα, Λάμπρο Τσόγκα, ο οποίος ανέλαβε, εξάλλου, την ποινική διερεύνηση της υπόθεσης υπεξαίρεσης, στο δήμο Θεσσαλονίκης.

http://www.voria.gr/

1 σχόλιο:

  1. «Η συνωμοσία αποκαλύφθηκε. Η συκοφαντία κατέρρευσε. Η πλεκτάνη φανερώθηκε. Το ψέμα και η διαβολή δεν κράτησαν παρά μόνο 3 ημέρες!

    Θέτω στην διάθεσή σας την απάντηση της «Υπηρεσίας Ειδικών Ελέγχων» (ΥΠ.Ε.Ε) με Αριθμ. Πρωτ. 102/30-3-2010 στην οποία απευθύνθηκα την 28/3/2010, η οποία επί λέξει αναφέρει: «σε απάντηση του παραπάνω σχετικού, σας γνωρίζουμε ότι, όπως προκύπτει από το αρχείο της Υπηρεσίας μας μέχρι σήμερα, δεν μας έχει απασχολήσει υπόθεση με αγορά λογισμικού από τον Δήμο Θεσσαλονίκης»!

    Την αφιερώνω λοιπόν αυτή την απάντηση στα συγκεκριμένα συμφέροντα που προκάλεσαν τα τελευταία άκρως προσβλητικά και άκρως συκοφαντικά δημοσιεύματα εναντίον του προσώπου μου.

    Τι έλεγε η συγκεκριμένη εφημερίδα την προηγούμενη Κυριακή;
    Διαβάζω το ακριβές κείμενο: «Νέο σκάνδαλο με αγορά – φάντασμα λογισμικού διερευνάται από τις αρχές, η οποίες βρέθηκαν προ εκπλήξεως, όταν στα πλαίσια προληπτικού φορολογικού ελέγχου από την ΥΠ.Ε.Ε (Υπηρεσία Ειδικών Ελέγχων) «τσίμπησαν» εταιρεία με πλαστά και εικονικά τιμολόγια η οποία είχε ύποπτες συναλλαγές με τον Δήμο Θεσσαλονίκης»!

    κλικ για περισσότερα και video
    http://papageorgopoulos.wordpress.com/2010/04/07/1347/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...