powered by Agones.gr (Στοιχημα)
Powered By Blogger
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Μητρόπουλος: «Ο Π.Α.Ο.Κ. δεν θα πάρει το πρωτάθλημα λόγω διαιτησίας»

"Ο ΒΙΕΡΙΝΙΑ ΘΕΛΕΙ ΤΡΕΙΣ ΛΕΤΟ ΚΑΙ 20 ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ"

Ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΑΕ και εκδότης αθλητικής εφημερίδας, Βίκτωρας Μητρόπουλος μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» σχετικά με ένα δημοσίευμα στην εφημερίδα του ότι ο Π.Α.Ο.Κ. δεν θα πάρει το πρωτάθλημα, παρότι έχει καλύτερη ομάδα από τον Παναθηναικό και τον Ολυμπιακό...
...Ο κ. Μητρόπουλος είπε: «Ο Π.Α.Ο.Κ. δεν θα πάρει το πρωτάθλημα λόγω διαιτησίας και οικονομικών. Είδαν όλοι την φάση στον αγώνα Ολυμπιακού-Ατρομήτου που είναι ο ορισμός του πέναλτι. Και το πέναλτι που κέρδισε ο Νίνης είναι αμφισβητούμενο. Η διαιτησία θα παίξει καθοριστικό ρόλο στο να κερδίσουν το πρωτάθλημα ένας από τους δύο «μεγάλους» της Αθήνας. Το πρωτάθλημα θα κριθεί σε ένα σφύριγμα, αν δίνονταν χθες στον Ατρόμητο, ο Ολυμπιακός ίσως να έμενε εκτός διεκδίκησης. Στο δεύτερο σκέλος, ο Π.Α.Ο.Κ. δεν μπορεί εύκολα να αντεπεξέλθει μετά τις δύο αυξήσεις κεφαλαίου, την στιγμή που έχει καταφέρει να μειώσει τα χρέη. Επενδυτής του Π.Α.Ο.Κ. είναι ο κόσμος του αλλά φτάνει; Δεν φτάνει. Το γεγονός ότι υπάρχει οικονομική στενότητα είναι ένας παράγοντας έστω στο 20% και αν βάλετε την διαιτησία μαζί, τότε καταλαβαίνει κανείς την δυσκολία» και συμπλήρωσε: «Η επόμενη αγωνιστική είναι κρίσιμη, το παιχνίδι Ηρακλή-Ολυμπιακού είναι σημαντικό. Αν χάσει ο Ολυμπιακός μένει εκτός τίτλου, αν έρθει ισοπαλία μένει 80% εκτός τίτλου. Θεωρώ ότι το παιχνίδι με τον άρη θα είναι καθοριστικό για την πορεία του Π.Α.Ο.Κ. είναι το ντέρμπι των «αιωνίων». Επίσης ο Παναθηναικός θα έχει δύσκολο παιχνίδι με την Τρίπολη, ενώ ο Ολυμπιακός παίζει με τον ΠΑΣ που θα παλέψει για τον πόντο.
Ο Αστέρας Τρίπολης ενδιαφέρεται για την σωτηρία του και θέλει να κερδίσει. Ο Παναθηναικός έχει δείξει ότι δεν χάνει εύκολα στο ΟΑΚΑ. Ο Ολυμπιακός δεν είναι ο περσινός, με τον Ατρόμητο περιμένανε πότε θα σφυρίξει το τέλος. Για τον Π.Α.Ο.Κ. θα χρήματα του Champions League μπορεί να είναι σωτήρια γιατί σβήνουν τα χρέη, αλλά και για τους άλλους δύο είναι σημαντικότατα και δεν θα τα αφήσουν εύκολα. Δύσκολα ο ΠΑΟΚ να ωφεληθεί από την κόντρα Παναθηναικού-Ολυμπιακού».
Ο κ. Μητρόπουλος τόνισε: «Δεν με στεναχωρεί αυτό που βλέπω με τα λάθη και τα πέναλτι. Με στεναχωρεί ότι αυτοί οι άνθρωποι μένουν ατιμώρητοι. Γίνονται και ανθρώπινα λάθη, αν είναι ο διαιτητής μακριά, τότε έκανε λάθος. Αν είναι στο ένα μέτρο, δεν μπορώ να πω ότι κάνει λάθος. Ποιος κυβερνάει την ποδοσφαιρική Ελλάδα; Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναικός. Όταν θέλησα να βοηθήσω στα διοικητικά τον ΠΑΟΚ, το έκανα όχι γιατί είμαι αντίπαλος με τον Παναθηναικό και τον Ολυμπιακό, αλλά επειδή δεν άντεχα άλλο αυτή την κατάσταση».
Για την πιθανή συνεργασία Ολυμπιακού-Β. Γκαγκάτση είπε: «Είναι σίγουρη η συνεργασία του Ολυμπιακού με τον Βασίλη Γκαγκάτση, έχει αθωωθεί από τις πρώτες κατηγορίες, πιστεύει ότι θα αθωωθεί και από το δεύτερο σκέλος. Αν ο Κόκκαλης παραμείνει, θεωρώ σίγουρη την συνεργασία με τον Βασίλη Γκαγκάτση, που είναι ένας τεχνοκράτης και μπορεί να προσφέρει σε οποιαδήποτε ομάδα» ενώ συμπλήρωσε για την διαιτησία: «Οι δύο μεγάλοι της Αθήνας θα παίρνουν τα σφυρίγματα μαζί τους, με εξαίρεση το ντέρμπι. Αν χρειαστεί να γίνει κάτι κατά του Π.Α.Ο.Κ. δεν νομίζω ότι θα έχουν κάποιον ενδοιασμό».
Επίσης ανέφερε για τον Βιειρίνια: «Ο Βιερίνια θέλει τρεις Λέτο και είκοσι Μήτρογλου. Το καλοκαίρι θα ασχοληθούν οι δύο της Αθήνας μαζί του, το θεωρώ δεδομένο. Εγώ θα το έκανα γιατί είναι εκπληκτικός παίκτης. Και εκεί αναφέρομαι στα οικονομικά του ΠΑΟΚ, θα μπορέσει να διατηρήσει τους παίκτες που θέλει το καλοκαίρι; Θέλω ο ΠΑΟΚ να είναι το αντίβαρο της Αθήνας».
Μιλώντας για τον Μάκη Ψωμιάδη είπε: «Ο Μάκης Ψωμιάδης έχει βάλει τα... γυαλιά σε όλους. Δημιούργησε την ΑΕΚ, τον Ακράτητο και τώρα πήγε στην Καβάλα και την έχει κάνει εκπληκτική ομάδα. Έχει τρομερό... μάτι, του βγάζω το καπέλο. Η Καβάλα δεν έχει ευνοηθεί από την διαιτησία, θα έλεγα ότι έχει αδικηθεί, έχει πολύ καλή ομάδα».

metrosport
http://troktiko.blogspot.com/2010/03/blog-post_5693.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...