powered by Agones.gr (Στοιχημα)
Powered By Blogger
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παπαγάλος έδιωξε διαρρήκτες από ταβέρνα στην Κω

Η είδηση πέρασε στα μονόστηλα των εφημερίδων, όμως αξίζει να της δώσουμε λίγη προσοχή. Τρεις νεαροί διαρρήκτες που εισέβαλαν ξημερώματα σε ταβέρνα στην Κω, συνάντησαν ένα απρόσμενο (φτερωτό) αντίπαλο που τους ανάγκασε να ματαιώσουν τα σχέδιά τους. Ο παπαγάλος του αφεντικού που βρισκόταν στο χώρο έτρεψε τους διαρρήκτες σε φυγή, με μία και μόνη του ατάκα…

Το περιστατικό συνέβη στο ορεινό χωριό Ζια, ένα δημοφιλή τουριστικό προορισμό στην Κω. Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη, τρία άτομα διέρρηξαν την πόρτα και μπήκαν στην ταβέρνα. Ξαφνικά ο… Μίμης ο παπαγάλος, ο οποίος είναι εκπαιδευμένος να μιλάει με τη φωνή του αφεντικού του, άρχισε να τους καλωσορίζει, όπως κάνει καθημερινά με όποιον μπαίνει στο μαγαζί.
Όταν οι διαρρήκτες μέσα στο σκοτάδι άκουσαν μια ανδρική φωνή να τους λέει «καλώς τα παιδιά», άρχισαν να τρέχουν πανικόβλητοι, αφού είχαν προλάβει να αρπάξουν 1200 Ευρώ. Με το που βγήκαν από την ταβέρνα τους έγιναν αντιληπτοί από περίοικους και τελικά λίγο αργότερα συνελήφθησαν από την αστυνομία, αφού σε ένα μαχαίρι που άφησαν πίσω τους βρέθηκαν τα δακτυλικά τους αποτυπώματα.
ΣΦΥΡΙΧΤΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...