powered by Agones.gr (Στοιχημα)
Powered By Blogger
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

ΠΑΟΚ - ΑΓΙΑΞ 3-3

Ενα καταστροφικό δεύτερο ημίχρονο άφησε τον ΠΑΟΚ εκτός πλέι οφ Champions League με τον Αγιαξ να παίρνει την πρόκριση (3-3). Εχασε πέναλτι ο ήρωας του πρώτου ματς, Βλάνταν Ιβιτς. Στα πλέι οφ του Europa League συνεχίζει ο Δικέφαλος.


9ο λεπτό: Καλή ευκαιρία για τον Αγιαξ. Ο Λίντγκρεν έκανε το σουτ από μακρινή απόσταση και ο Κρέσιτς έδιωξε σε κόρνερ με υπερένταση.
14ο λεπτό: Ο Σαλπιγγίδης εκμεταλλεύτηκε το λάθος της ολλανδικής άμυνας και βγήκε τετ α τετ με τον Στεκέλενμπουργκ, αλλά ο πορτιέρο του Άγιαξ αν και η μπάλα πέρασε κάτω από το σώμα του πρόλαβε να γυρίσει και να την σταματήσει πριν αυτή περάσει τη γραμμή.
16ο λεπτό: ΓΚΟΛ! Φάουλ του Σορλέν από τα δεξιά, ο Βιεϊρίνια πήδηξε σε πρώτο χρόνο και με γυριστή κεφαλιά έκανε το 1-0 για τον ΠΑΟΚ!
28ο λεπτό: Ο Γκαρσία βρήκε τον Βιεϊρίνια μέσα στην περιοχή και ο Πορτογάλος έκανε το σουτ, αλλά ο Στεκέλενμπουργκ έδιωξε στην αριστερή του γωνία.
48o λεπτό: ΓΚΟΛ! Ο Σουάρες πήρε τη μπάλα μέσα στην περιοχή και με σουτ στην δεξιά γωνία έκανε το 1-1.
50o λεπτό: ΓΚΟΛ! Ο Σουάρες γύρισε στον Ντε Γιονγκ και ο τελευταίος με προβολή μέσα από τη μικρή περιοχή έκανε το 1-2 για τον Αγιαξ.
55ο λεπτό: ΓΚΟΛ! Ο Λίντγκρεν εκτέλεσε απο μακρινή απόσταση το φάουλ, ο Κρέσιτς δεν υπολόγισε σωστά και η μπάλα κατέληξε στο βάθος της εστίας του ΠΑΟΚ για να γίνει το 1-3.
57ο λεπτό: ΓΚΟΛ! Ο Σαλπιγγίδης από κοντά στέλνει την μπάλα στα δίχτυα και μειώνει σε 2-3!
71ο λεπτό: Ευκαιρία για τον Αγιαξ με τον Σουάρες να πλασάρει εξ επαφής. Η μπάλα χτύπησε στην εξωτερική πλευρά του δεξιού δοκαριού.
77ο λεπτό: ΧΑΜΕΝΟ ΠΕΝΑΛΤΙ! Ο Μπουσαϊντί κερδίζει πέναλτι από τον Ανίτα. Ο Ιβιτς το εκτέλεσε, αλλά ο Στεκέλενμπουργκ έδιωξε.
88ο λεπτό: Νέα ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ! Ο Σαλπιγγίδης βγήκε στην πλάτη της άμυνας του Αγιαξ, αλλά δεν κατάφερε να νικήσει τον Στεκέλενμπουργκ.
91ο λεπτό: ΓΚΟΛ! Ο Ιβιτς από κοντά σκοράρει και ισοφαρίζει σε 3-3.
Οι συνθέσεις:
ΠΑΟΚ: Κρέσιτς, Μπουσαίντι, Σνάουτσνερ (83' Φιλομένο), Τσιρίλο, Κοντρέρας, Γκαρσια, Βιτόλο (64' Moυσλίμοβιτς), Ίβιτς, Βιειρίνια, Σαλπιγγίδης, Σορλέν
Άγιαξ: Στεκέλενμπουργκ, Βαν ντερ Βιλ, Ανίτα, Αλντερβέιρελντ, Βερτόγκεν, Λίντγκρεν, Ντε Ζέου, Ντε Γιονγκ, Σουάρες (92' Ολεγέρ), Σουλεϊμάνι (78' Ερικσεν), Εμάνουελσον

contra.grcontra .gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...