powered by Agones.gr (Στοιχημα)
Powered By Blogger
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Μειώστε το κόστος εκτύπωσης στην επιχείρησή σας…

Γνωρίζετε ότι σε μεγάλες επιχειρήσεις το κόστος εκτύπωσης προσεγγίζει κατά μέσο όρο το 6% των εσόδων σε ετήσια βάση; Κι όμως, το 90% των επιχειρήσεων δεν παρακολουθούν και δεν καταγράφουν αυτό το κόστος. Η σουίτα διαχείρισης MPS Smart Decision της ΗΡ δίνει στις επιχειρήσεις πλήρη εικόνα σχετικά με το περιβάλλον εκτύπωσης, σε πραγματικό χρόνο, κι εντοπίζει εύκολα τα σημεία που χρειάζονται βελτίωση, συμβάλλοντας σε σημαντική μείωση του κόστους…

Πώς επιτυγχάνεται μία τέτοια διαχείριση; Οι υπηρεσίες διαχείρισης εκτυπώσεων ΗΡ MPS, περιλαμβάνουν μία σειρά εργαλείων και διαδικασιών εφαρμογής πολιτικών εκτύπωσης, οι οποίες επιτρέπουν την παρακολούθηση της εκτυπωτικής υποδομής και παρέχουν μία ολοκληρωμένη εικόνα για την συμπεριφορά εκείνων που αλληλεπιδρούν με αυτή. Μεταξύ άλλων οι υπηρεσίες ΗΡ MPS ενσωματώνουν εργαλεία διαχείρισης όπως το Web Jetadmin και σουίτες διαχείρισης όπως η ΗΡ Managed Print Services Smart Decision Suite, η οποία παρουσιάστηκε πρόσφατα από την ΗΡ.
Η σουίτα διαχείρισης MPS Smart Decision της ΗΡ δίνει στις επιχειρήσεις πλήρη εικόνα σχετικά με το περιβάλλον εκτύπωσης, σε πραγματικό χρόνο, κι εντοπίζει εύκολα τα σημεία που χρειάζονται βελτίωση. Η σουίτα αντλεί πληροφορίες από το δίκτυο, καταγράφοντας τη συμπεριφορά όλων των χρηστών σε σχέση με όλους τους εκτυπωτές, αλλά και τους εκτυπωτές που μπορεί να μην είναι κεντρικά συνδεδεμένοι και να δημιουργούν αφανή κόστη. Επιπλέον, υπολογίζει την απόδοση των συσκευών εκτύπωσης, αλλά και τους κινδύνους ασφάλειας του συστήματος.Με τον τρόπο αυτό, η επιχείρηση είναι σε θέση να γνωρίζει ανά πάσα στιγμή τί εκτυπώνεται και από ποιον, ενώ παράλληλα γίνεται αυτόματα η αναβάθμιση σε drivers και πρωτόκολλα ασφάλειας. Έτσι, η λειτουργία της HP Smart Decision Suite συνδυάζει την εξοικονόμηση αναλωσίμων και ενέργειας με τη βελτίωση της απόδοσης και της ασφάλειας του περιβάλλοντος εκτύπωσης, συνολικά. Περισσότερες πληροφορίες για τις υπηρεσίες διαχείρισης εκτυπώσεων ΗΡ ΜPS θα βρείτε στη διεύθυνση www.hp.com/go/mps.

Neo2.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...