powered by Agones.gr (Στοιχημα)
Powered By Blogger
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Η υπέρτατη οθόνη για το gamer pc σας !

Το καλοκαίρι φτάνει στο τέλος του καθώς ο Σεπτέμβριος πλησιάζει ενώ ταυτόχρονα η Ostendotec, μια από τις πολλές εταιρίες κατασκευής περιφεριακών για υπολογιστές, ανακοίνωσε ότι θα διαθέσει στην αγορά την υπέρτατη οθόνη για gamers.

Πρόκειται για μια οθόνη διαγωνίου 43 ιντσών αλλά διαφέρει από όλες τις άλλες στο ότι είναι καμπύλη με τέτοιο τρόπο ώστε να καλύπτει το 75% του πέδιου όρασης του χρήστη της.
Η συγκεκριμένη οθόνη που ονομάζεται CRVD Curved Display υποστηρίζει μέγιστη ανάλυση 2880x900 και το panel της έχει εντυπωσιακό χρόνο απόκρισης μόλις 0,2 δευτερόλεπτα !
Επιπλέον διαθέτει δύο εισόδους εικόνας, μια HDMI και μια DVI ενώ ενσωματομένο σε αυτήν είναι και ένα USB hub με τέσσερις πόρτες USB.
Η παρπάνω οθόνη θα είναι διαθέσιμη προς αγορά την πρώτη ημέρα του Σεπτεμβρίου και η τιμή της θα είναι ούτε λίγο ούτε πολύ 5000€ ή 6500$.
Άξιο να σημειωθεί είναι ότι και η NEC αλλά και η Alienware είχαν παρουσιάσει παρόμοιες οθόνες στην έκθεση τεχνολογίας CES που έγινε το 2008, άσχετα αν καμία από τις δύο κατασκευάστριες δεν προχώρησε στην μαζική παραγωγή τους.

grand technology blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...