powered by Agones.gr (Στοιχημα)
Powered By Blogger
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Εξωπραγματικό UFO περιστατικό με εμπλεκομένους Ελληνική Πολεμική Αεροπορία και την Oλυμπιακή αεροπορική εταιρεία

Copyright © 2009 Michael Cohen

Εξωπραγματικό UFO περιστατικό με εμπλεκομένους Ελληνική Πολεμική Αεροπορία και την Oλυμπιακή αεροπορική εταιρεία.
Ένα αξιοσημείωτο περιστατικό που συνέβη με UFO στον ουρανό πάνω από την Αθήνα πριν από έναν χρόνο, αλλά είχε κρατηθεί μυστικό από την ελληνική Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας και της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας ήρθε προσφάτως στο φως λαμβάνει τεράστια δημοσιότητα στην Ελλάδα. Μια καταγραφή της συνομιλίας (στα ελληνικά) μεταξύ του πιλότου που εμπλέκονται και ο πύργος ελέγχου αεροδρομίου έχει δημοσιοποιηθεί και μπορεί να ακουστεί στη συνέχεια. Ένα αντίγραφο της επίσημης έκθεσης αρχή πολιτικής αεροπορίας που αναφέρεται σε «Κεραυνός 2» βάσει των οποίων δύο F-16 ήταν scambled να αναχαιτίσουν τα UFO μπορούν επίσης να προβληθούν στη συνέχεια.
Στις 11 Νοεμβρίου 2007 στις 03.20 π.μ. ο κυβερνήτης της πτήσης 266 της Ολυμπιακής Αεροπορίας από την Αθήνα προς Λονδίνο παρατηρήσει ένα εξαιρετικά ασυνήθιστο αντικείμενο κινείται με αστάθεια στα δυτικά της Αθήνας. Το αντικείμενο ήταν κάπως σαν αστέρι στην εμφάνιση όμως πολύ πιο φωτεινή και μεγαλύτερα με ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο σχήμα. Εν τω μεταξύ, οι καπετάνιοι της Ολυμπιακής Αεροπορίας πτήσεις 730 έως Κω και 700 για Ρόδο ανέφεραν το ίδιο πράγμα. Η παρατήρηση στη συνέχεια επιβεβαιώθηκε από τον πύργο ελέγχου Αερολιμένα Αθηνών, της οποίας οι εργαζόμενοι που παρατηρήθηκε το αντικείμενο κινείται προς την Κάρυστο, μια μικρή πόλη στο ελληνικό νησί της Εύβοιας. Σε αυτό το σημείο η ελληνική Πολεμική Αεροπορία ήταν σε επαφή.
Η ελληνική Πολεμική Αεροπορία επιβεβαίωσαν ότι και αυτοί έχουν οπτική παρακολούθηση του αντικειμένου από το σταθμό ραντάρ στην κορυφή του βουνού Parintha κοντά στην Αθήνα και είχε παρατηρήσει ότι θα ταξίδευε σε απίστευτη ταχύτητα και δεν συμβαδίζει με την περιγραφή του κάθε επίγεια σκάφη Το προσωπικό του σταθμού Air Force ραντάρ περιγράφεται στη συνέχεια το UFO τόσο μεγάλη, ενός ασυνήθιστου σχήματος και πολύ φωτεινά. Air προσωπικό δύναμης κλήθηκαν να φωτογραφία του σκάφους και το έκανε (όχι εικόνες έχουν έρθει στο φως ακόμα).
Σε αυτό το σημείο δύο F-16 που εστάλησαν πήραν εντολή να αναχαιτίσουν τα UFO, ενώ οι διάφορες υπηρεσίες ελέγχου (πύργος) παρακολουθεί το αντικείμενο από τη γη. Το αντικείμενο στη συνέχεια εκτινάχθηκε μακριά σε απίστευτη ταχύτητα προς τον ουρανό και τα αεριωθούμενα αεροπλάνα δεν εντοπίζανε οτιδήποτε. Ενώ τόσο το προσωπικό στο αεροδρόμιο της Αθήνας και της Parintha Mountain Air Force μονάδα ραντάρ επιβεβαίωσαν ότι παρατηρούνται σαφώς τα αντικείμενα στο ραντάρ το στίγμα εξαφανίστηκε. Η επακόλουθη σκόπιμη συγκάλυψη αυτού του περιστατικού από τις ελληνικές αρχές αντιμετωπίζεται ως γεγονός από τα μέσα ενημέρωσης της χώρας.
Ενδεχομένως ο πιο παράξενος πτυχή αυτής παρατήρησης είναι ότι παρόλο που το αντικείμενο ήταν μάρτυρες ταυτόχρονα με τρεις πιλότους με δεκαετίες εμπειρίας που φέρουν μεταξύ τους, το προσωπικό σε πολλές ραντάρ και σταθμούς ελέγχου του εδάφους και την ελληνική Πολεμική Αεροπορία, ο οποίος έστειλε πράγματι αεριωθούμενα μέχρι να κυνηγήσει, που έχει απορριφθεί από κάποια ελληνικά κρατικά στελέχη ως μια λανθασμένη κατόπτευση ... αναμονή για το .... Venus! Αυτό, παρά το γεγονός ότι ο κυβερνήτης της πτήσης 266 παραμένει πεπεισμένη ότι είδε ένα UFO. Με αυτό κατά νου, οι εν λόγω υπάλληλοι κυβέρνηση σχεδιάζει να ζητήσει από μια έρευνα σχετικά με την ικανότητα, αν όχι λογικότητα, της Air προσωπικό ελέγχου επί του εδάφους της χώρας τους δύναμης; Μην κρατάτε την αναπνοή σας.
Είναι περίεργο ότι, αν όντως εξωγήινοι επισκέπτονται τη γη που θα ενδιαφερθούν για την Ελλάδα, η κοιτίδα του δυτικού πολιτισμού. Ποια είναι η μεγαλύτερη έκπληξη είναι η Δυτική ολοκληρωθεί μέσα ενημέρωσης της μη κάλυψης των εν λόγω περιστατικό και η συνεχής και μερικές φορές παράλογο προσπάθειες από τις κυβερνήσεις να αρνηθεί το προφανές όσον αφορά UFOs αφορά. Ίσως το αρχαίο αθηναϊκό πολιτισμό η διανοητική περιέργεια και αμφισβήτηση τα υπάρχοντα συστήματα πεποιθήσεων έχει αντικατασταθεί από έναν από μυστικότητα, απόκρυψη και η ιδέα ότι το κοινό δεν έχει το δικαίωμα να γνωρίζουν τι συμβαίνει στον κόσμο γύρω τους.
Πηγή http://www.ufodigest.com/
http://hellasxg.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...