powered by Agones.gr (Στοιχημα)
Powered By Blogger
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Μήπως έχει θαμπώσει το αστέρι του Tom Cruise;

Αν αστέρια... μεγατόνων όπως ο Tom Cruise αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα και μειώσεις στη δουλειά τους, όπως για παράδειγμα η σημαντική μείωση στον προϋπολογισμό του «Mission: Impossible 4», τότε η παγκόμσμια οικονομική κρίση είναι χειρότερη απ’ ό,τι νομίζουμε.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες «εκ των έσω», η Paramount έχει χάσει την πίστη της στον Cruise (και φυσικά στα χρήματα που το όνομά του φέρνει στα ταμεία, βεβαίως, βεβαίως), οπότε και αποφάσισε να του κόψει αισθητά τον προϋπολογισμό για την επερχόμενη περιπέτεια «Mission: Impossible 4», στην οποία ο Cruise, εκτός από πρωταγωνιστής είναι και παραγωγός.
Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η μείωση στον προϋπολογισμό των 135 εκατομμυρίων δολαρίων θα είναι περίπου της τάξης του 50% και ότι ο ίδιος ο Cruise θα λάβει ως ηθοποιός τις ελάχιστες απολαβές που ορίζει το Σωματείο Κινηματογραφικών Ηθοποιών.
Ωστόσο, αντιπρόσωποι από το «στρατόπεδο» του Cruise επισημαίνουν ότι ο ηθοποιός δε θα λάβει το ελάχιστο του σωματείου, αλλά θα προχωρήσει σε συμφωνία, με την οποία η αμοιβή του θα εξαρτηθεί από την πορεία της ταινίας στα ταμεία. Την ίδια τακτική είχε ακολουθήσει, μεταξύ άλλων, και ο Jim Carrey για το «Yes Man», όπου δεν πληρώθηκε τίποτα αρχικά, αλλά, λόγω της μεγάλης εμπορικής επιτυχίας της ταινίας, έβαλε 30 εκατομμύρια στην τσέπη μετά την πορεία της στις αίθουσες.
Το πρόβλημα με τον Cruise, όμως, είναι ότι οι καιροί πια είναι δύσκολοι και ότι η επιτυχία της τέταρτης «Επικίνδυνης Αποστολής» δεν είναι εξασφαλισμένη. Η πρόσφατη ταινία του «Επικίνδυνες Παρέες» με την Cameron Diaz έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να συγκεντρώσει περίπου 75 εκ. δολάρια στις ΗΠΑ, ενώ παγκοσμίως μόλις και αγγίζει τα 190 εκατομμύρια.
Δύσκολοι καιροί για... πρίγκιπες του Hollywood!
NOOZ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...