powered by Agones.gr (Στοιχημα)
Powered By Blogger
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πουλήστε παντού μέσω Facebook!

Η εφαρμογή Payvment για το Facebook σχεδιάστηκε για να βοηθήσει τους μικροεμπόρους να στήσουν δωρεάν ηλεκτρονικά καταστήματα με πελατεία τα 500 εκατομμύρια μέλη του δημοφιλέστερου κοινωνικού δικτύου.

Αυτή τη στιγμή, η εταιρία έχει δημιουργήσει ένα εργαλείο εξαγωγής των προϊόντων διάφορων εμπόρων από την ιστοσελίδα Etsy, δίνοντας τους τη δυνατότητα να τα πωλούν μέσω των σελίδων τους στο Facebook.
Αυτό είναι και το πρώτο εργαλείο της εταιρίας, η οποία όμως στοχεύει στην δημιουργία περισσότερων για την όσο γίνεται μεγαλύτερη και ευκολότερη διάθεση προϊόντων από όλο τον κόσμο.
Η υπηρεσία που προσφέρει η Payvment είναι σίγουρα επαναστατική, αρκεί να σκεφτεί κανείς ότι ο κάθε ιδιώτης μπορεί να χρησιμοποιήσει τη δική του σελίδα στο Facebook για να πουλά προϊόντα, παρέχοντας όμως ασφάλεια στον πελάτη, ο οποίος πραγματοποιεί την αγορά με το γνώριμο τρόπο: βλέπει το αντικείμενο, προσθέτει στο καλάθι, εισάγει τα δεδομένα πληρωμής (Paypal και όλες οι μεγάλες πιστωτικές κάρτες) και ταμείο.
Φαίνεται ότι όλη η διαδικασία μοιάζει αρκετά με ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, αλλά και με το eBay, ενώ ίσως μια τέτοια κίνηση μπορεί να εξοντώσει μια και καλή την συμβατική αγορά όπως τη γνωρίζαμε μέχρι σήμερα.
Από την άλλη, αναδεικνύεται η δύναμη του Ίντερνετ και οι άπειρες (;) δυνατότητες και ευκαιρίες που προσφέρει σε όλους.
Για περισσότερες πληροφορίες εδώ :

http://www.techgear.gr/payvment-application-for-facebook-lets-retailers-import-and-sell-their-goods-7811

COSMO-GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...