powered by Agones.gr (Στοιχημα)
Powered By Blogger
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Η 23ΑΔΑ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΝΟΤΙΟ ΑΦΡΙΚΗ!!!


Σήμερα ανακοίνωσε ο Ότο Ρεχάγκελ την τελική 23άδα που θα ταξιδέψει στη Νότιο Αφρική για το παγκόσμιο κύπελλο. Από την αποστολή της εθνικής μας ομάδας αποκλείστηκαν οι Μάκος και Τζαβέλλας. Πιο συγκεκριμένα ο Μάκος(που φέτος δεν είχε καλή χρονιά) έχασε τη θέση του από τον Σάκη Πρίττα, ο οποίος μέτα την εντυπωσιακή χρονιά που έκανε με τον Άρη, είχε και πολύ καλή απόδοση στην προετοιμασία της εθνικής και γι αυτό προτιμήθηκε. Από την άλλη, ο αποκλεισμός του Τζαβέλλα δείχνει τη διάθεση του Γερμανού τεχνικού να παρατάξει την ομάδα με 3 στόπερ και γι αυτό το λόγο προτίμησε να κρατήσει τον Στέλιο Μαλεζά ώστε να έχει μια παραπάνω επιλογή στους στόπερ.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η 23ΑΔΑ:

Τερματοφύλακες: Μιχάλης Σηφάκης (Άρης), Αλέξης Τζόρβας (Παναθηναϊκός), Κώστας Χαλκιάς (ΠΑΟΚ).

Αμυντικοί: Γιούρκας Σεϊταρίδης, Λουκάς Βύντρα, Νίκος Σπυρόπουλος (Παναθηναϊκός), Βαγγέλης Μόρας (Μπολόνια), Σωκράτης Παπασταθόπουλος (Τζένοα), Σωτήρης Κυργιάκος (Λίβερπουλ), Αβραάμ Παπαδόπουλος, Βασίλης Τοροσίδης (Ολυμπιακός), Στέλιος Μαλεζάς (ΠΑΟΚ)

Μέσοι: Κώστας Κατσουράνης, Γιώργος Καραγκούνης, Σωτήρης Νίνης (Παναθηναϊκός), Αλέξανδρος Τζιόλης (Σιένα), Χρήστος Πατσατζόγλου (Ομόνοια), Σάκης Πρίττας (Άρης).

Επιθετικοί: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Παναθηναϊκός), Παντελής Καπετάνος (Στεάουα Βουκουρεστίου), Φάνης Γκέκας (Άιντραχτ Φρανκφούρτης), Γιώργος Σαμαράς (Σέλτικ), Άγγελος Χαριστέας (Νυρεμβέργη)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...