powered by Agones.gr (Στοιχημα)
Powered By Blogger
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

ΕΝΑ ΓΚΟΛ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!



Θα πετύχει το πρώτο της γκολ η εθνική;

Ας μην λέμε ψέματα, η κάκιστη πρεμιέρα που πραγματοποίησε η Εθνική μας, δεν άφησε περιθώρια αισιοδοξίας για τη συνέχεια. H εμφάνισή της ήταν αποκαρδιωτική, όχι γιατί χάσαμε, αλλά γιατί δεν παίξαμε σύμφωνα με τις δυνατότητες μας. Η Ελληνική ομάδα φημίζονταν για την απροσπέλαστη άμυνα της και τη δύναμη στα στημένα, όμως στην πρεμιέρα είχε μια άμυνα που έμπαζε και παράλληλα κατάφερε να δεχτεί γκολ από στημένη φάση από τους σαφώς κοντύτερους Κορεάτες.
Έτσι έχοντας πολύ λίγες ελπίδες για πρόκριση, δεν ζητάμε τη νίκη απαραίτητα, αλλά ζητάμε τουλάχιστον μια καλή εμφάνιση. Μια καλή εμφάνιση που θα συνοδευτεί με το πρώτο μας γκολ σε μουντιάλ! Βέβαια ο ανύπαρκτος τρόπος ανάπτυξης και τα συνεχή γεμίσματα(γιόμες) του πρώτου αγώνα δεν εγγυώνται ακόμα και αυτό.
Στα καθαρά αγωνιστικά τώρα, ο κ.Ρεχάγκελ σκοπεύει να γυρίσει στο αγαπημένο του 5-3-2 και να αφήσει τους πειραματισμούς του πρώτου αγώνα. Αν και ο Γερμανός κάνει πάντα εκπλήξεις στην ενδεκάδα, η ομάδα που θα παρατάξει θα είναι η εξής: κάτω από την εστία θα βρίσκεται ο Αλέξανδρος Τζόρβας και η τριάδα της άμυνας θα αποτελείται από τους Κυριάκο, Παπαδόπουλο και Μόρα. Δεξιά θα αγωνιστεί ο Βύντρα ενώ αριστερά ο Τοροσίδης. Στο χώρο της μεσαίας γραμμής θα βρίσκονται οι Τζιόλης, Καραγκούνης και Κατσουράνης, ενώ το δίδυμο της επίθεσης θα αποτελούν οι Σαλπιγγίδης και Γκέκας. Βέβαια δεν αποκλείεται ο Ότο να βάλει αντί του γκαφατζή Βύντρα, τον Σειταρίδη και αντί του Καραγκούνη(με τον οποίο ακούστηκε πως είχε αντιπαράθεση μετά το πρώτο ματς) τον Νίνη.
Με λίγα λόγια επιστρέφουμε στην αγαπημένη παλιά συνταγή, έχοντας ως σκοπό να αμυνθούμε σωστά και να χτυπήσουμε στις αντεπιθέσεις. Ετσι και αλλιώς οι στόχοι των διεθνών μας δεν φαίνονται ιδιαίτερα υψηλοί , με τον Κατσουράνη να δηλώνει πως και η ισοπαλία δεν θα ήταν άσχημο αποτέλεσμα. Φυσικά εμείς οι φίλαθλοι θέλουμε τουλάχιστον να πετύχει η ομάδα μας ένα γκολ, για να πανηγυρίσουμε και συνάμα να έχουμε ένα λόγο να θυμόμαστε τη συμμετοχή της ομάδας μας σε αυτό το Μούντιάλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...