powered by Agones.gr (Στοιχημα)
Powered By Blogger
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Εσωτερική συγκοινωνία στη Χαλκιδική

Δωρεάν μεταφορά στον Πολύγυρο και σε άλλες περιοχές όπως η Όλυνθος, οι Καλύβες, η Γερακινή και το Τρίκορφο



Ξεκίνησαν τα θερινά δρομολόγια της αστικής συγκοινωνίας του δήμου Πολυγύρου, που επεκτείνεται για δεύτερη χρονιά και στην παραλιακή ζώνη. Έτσι, καθημερινά, πρωί και απόγευμα, το μικρό λεωφορείο του δήμου θα παρέχει τη δυνατότητα δωρεάν μεταφοράς σε όλους τους πολίτες – σε διάφορα σημεία της πόλης αλλά και σε άλλες περιοχές όπως η Όλυνθος, οι Καλύβες, η Γερακινή, το Τρίκορφο και η περιοχή Πεύκο.

Στον Πολύγυρο
Δρομολόγια σε δύο διαδρομές πραγματοποιούνται στο δήμο Πολυγύρου, καλύπτοντας έτσι το σύνολο της πρωτεύουσας. Αφετηρία αποτελούν οι νέες εργατικές κατοικίες, ενώ καθ’ όλη τη θερινή περίοδο, τα δρομολόγια μέσα στην πόλη θα εκτελούνται από τις 8.00 έως τις 11.00 το πρωί και από τις 6.00 έως τις 8.00 το απόγευμα.Η πρώτη διαδρομή με είκοσι έξι στάσεις καλύπτει το μεγαλύτερο τμήμα του νότιου Πολύγυρου. Από τις νέες εργατικές κατοικίες προχωρά στον παιδικό σταθμό, μέσω των οδών Τσιμισκή και Φαρμάκη, φτάνει στο Κέντρο Νεότητας, μέσω της Εμ. Παπά συνεχίζει για το δημαρχείο, την αστυνομία, το νοσοκομείο, τον ΟΑΕΔ, το Δημοτικό Θέατρο, το πάρκο του Γυμνασίου, την πλατεία του δημαρχείου, για να τερματίσει στις νέες εργατικές κατοικίες.Το λεωφορείο στη δεύτερη διαδρομή με τριάντα στάσεις κινείται με τον εξής τρόπο: νέες εργατικές κατοικίες, μηχανολογικό, Άγιος Φανούριος, στρατολογία, παλιές εργατικές κατοικίες, γραφεία συλλόγου τριτέκνων, νοσοκομείο, ΚΕΚ ΚΕΠΑΚ, νομαρχία, αγροτική τράπεζα, Έξι Βρύσες, 2ο Δημοτικό Σχολείο παλιές εργατικές κατοικίες στρατολογικό γραφείο Άγιος Φανούριος και νέες εργατικές κατοικίες. Τις απογευματινές ώρες γίνονται στάσεις στο Δημοτικό Στάδιο Πολυγύρου και το Κλειστό Γυμναστήριο.
Στην παραλιακή ζώνη
Στην παραλιακή ζώνη, δύο δρομολόγια - από την πρωτεύουσα προς στις παραλιακές περιοχές - θα εκτελούνται από τις 11:00 μέχρι και τις 6:00 το απόγευμα.

Προς την παραλία τα δρομολόγια θα γίνονται ακολούθως:

Πρωί
Νομαρχία: 11.00
Έξι βρύσες: 11.02
Όλυνθος: 11.31
Καλύβες: 11.40
Γερακινή: 11.50
Τρίκορφο: 11.56
Πεύκο: 12.05

Πολύγυρος: 12.30
Απόγευμα
Νομαρχία: 16.00
Έξι βρύσες: 16.02
Πεύκο: 16.22
Τρίκορφο: 16.25
Γερακινή: 16.31
Καλύβες: 16.40
Όλυνθος: 16.52

Πολύγυρος: 17.30
Να σημειωθεί πως στη διαδρομή από Όλυνθο προς Τρίκορφο θα γίνονται οι παρακάτω στάσεις: Κοινοτικό κατάστημα Ολύνθου, hotel Όλυνθος, Τσαΐρι παραλία, Αρβανιτίδης, Δεδέογλου, σούπερ μάρκετ, σινεμά, διασταύρωση Πολυγύρου, Γερακινιώτικο Στέκι, Gerakina Beach, Σόνια House.
Στα Τοπικά Διαμερίσματα
Για το φετινό καλοκαίρι, τα δρομολόγια προς τα Τοπικά Διαμερίσματα διαμορφώνται ως εξής:

Δευτέρα – Τετάρτη – Παρασκευή
Δουμπιά: 7.30
Σανά: 7.35
Αγ. Πρόδρομος: 7.50
Παλαιόκαστρο: 8.00
Πολύγυρος: 8.15
Τρίτη – Πέμπτη
Πλανά: 7.30
Κελλί: 7.45
Βραστά: 8.00
Πολύγυρος: 8.15

Η επιστροφή από Πολύγυρο προς τα Τοπικά Διαμερίσματα και στα δύο δρομολόγια γίνεται στη 1.15 το μεσημέρι.

© VORIA.GR voria

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...