powered by Agones.gr (Στοιχημα)
Powered By Blogger
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πρόγνωση καιρού Ελλάδας 01-/02/2010


***Πρόγνωση καιρού Ελλάδας 01-03/02/2010***
Επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός στη χώρα μας το επόμενο 24ωρο , με σημαντικές βροχές και χιονοπτώσεις σε χαμηλό υψόμετρο κυρίως στη κεντρική και τη βόρεια Ελλάδα.
**Δευτέρα 01/02/2010**
Καλό μήνα σε όλους και όλες
Ο καιρός:
Βαθμιαία επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός απο τις πρώτες πρωινές ώρες , πρώτα στα δυτικά - βορειοδυτικά της χώρας και μέχρι τις απογευματινές ώρες και στα υπόλοιπα τμήματα. Συγκεκριμένα αναμένουμε ισχυρές βροχές και καταιγίδες στη δυτική - κεντρική και τη νότια Ελλάδα τις πρωινές ώρες με τάση επέκτασης των φαινομένων ανατολικότερα και βορειότερα εως τις απογευματινές ώρες.Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της κεντρικής και βόρειας Ελλάδας από τα 1000-1100μέτρα υψόμετρο αρχικά , και προς το βράδυ οι χιονοπτώσεις θα κατέβουν χαμηλότερα στα ημιορεινά της κεντρικής Ελλάδας , και πιθανότατα στα πεδινά της βόρειας Ελλάδας με τάση εξασθένισης αργά το βράδυ.
Ανεμοι:
Οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοδυτικές διευθύνσεις σε όλα τα πελάγη με ένταση 5 έως 7 μποφόρ, με τάση εξασθένισης από αργά το βράδυ , και στροφή των ανέμων στο βόρειο Αιγαίο σε βόρειους με τάση ενίσχυσης.
Θερμοκρασία:
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε κανονικά για την εποχή επίπεδα. Στη βόρεια Ελλάδα από 6 έως 14 βαθμούς κελσίου. Στα κεντρικά και τα υπόλοιπα τμήματα από 8 έως 17βαθμούς κελσίου.
http://meteoparea.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...