powered by Agones.gr (Στοιχημα)
Powered By Blogger
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

O ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ!


ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ


1) Είσαι σ' ένα πάρτι και βλέπεις έναν ωραίο άντρα. Τον πλησιάζεις και του λες :
'Είμαι καταπληκτική στο κρεβάτι.' Αυτό λέγεται Direct Marketing.

2) Είσαι σ' ένα πάρτι με παρέα και βλέπεις έναν ωραίο άντρα. Μια φίλη απ' την παρέα σου τον πλησιάζει, δείχνει εσένα, και του λέει : 'Είναι καταπληκτική στο κρεβάτι..' Αυτό λέγεται διαφήμιση.

3) Είσαι σ' ένα πάρτι και βλέπεις έναν ωραίο άντρα.
Τον πλησιάζεις και παίρνεις τον αριθμό του τηλεφώνου του. Την επόμενη μέρα τον παίρνεις τηλέφωνο και του λες : «Γεια, είμαι καταπληκτική στο κρεβάτι.» Αυτό λέγεται Telemarketing.

4) Είσαι σ' ένα πάρτι και βλέπεις έναν ωραίο άντρα. Σηκώνεσαι, ισιώνεις το φόρεμα σου. Τον πλησιάζεις και τον κερνάς ένα ποτό.
Του λες «Μπορώ;» και του ισιώνεις τη γραβάτα ενώ ακουμπάς απαλά πάνω στο μπράτσο του, και του ψιθυρίζεις «Α, επίσης είμαι καταπληκτική στο κρεβάτι..» Αυτό λέγεται δημόσιες σχέσεις.

5) Είσαι σ' ένα πάρτι και βλέπεις έναν ωραίο άντρα. Σε πλησιάζει αυτός και σου λέει «Έμαθα πως είσαι καταπληκτική στο κρεβάτι.» Αυτό λέγεται αναγνωρισιμότητα προϊόντος.

6) Είσαι σ' ένα πάρτι και βλέπεις έναν ωραίο άντρα. Τον πλησιάζεις και τον πείθεις να πάρει την φίλη σου σπίτι του.
Αυτό λέγεται πώληση προϊόντος. Αυτός όμως δεν είναι ευχαριστημένος με την απόδοση της φίλης σου, και έτσι σε παίρνει τηλέφωνο. Αυτό λέγεται Τεχνική Υποστήριξη.

7) Πας σ' ένα πάρτι και στον δρόμο διαπιστώνεις πως μέσα σε όλα αυτά τα σπίτια που περνάς μπορεί να υπάρχουν ωραίοι άντρες. Σκαρφαλώνεις πάνω σε ένα παγκάκι που βρίσκεται ακριβώς στο κέντρο της γειτονιάς, και ξελαρυγγιάζεσαι φωνάζοντας  «Είμαι καταπληκτική στο κρεβάτι!»
Αυτό λέγεται Spam. (Ενοχλητική Αλληλογραφία)

8) Βλέπεις έναν ωραίο άντρα κ του λες «Αν πας μαζί μου, θα έρθει κ η κολλητή μου μαζί». - Αυτό λέγεται προσφορά 1+1 δώρο.

9) Πλησιάζεις έναν όμορφο άντρα και φοράς το μπλουζάκι της κολλητής σου, με το οποίο αυτή έχει ρίξει στο κρεβάτι τουλάχιστον 10 άντρες. - Αυτό λέγεται franchise.

10) Πλησιάζεις έναν Ισπανό και του λες «Κάνω καλά Ισπανικά». - Αυτό λέγεται διεθνές εμπόριο....

 http://giotagossipgirl.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...