powered by Agones.gr (Στοιχημα)
Powered By Blogger
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Έχουμε πετρέλαιο, για να τους πνίξουμε όλους μαζί !

Γράφει ο Κώστας Χαρδαβέλλας

Θα σας αποκαλύψω σήμερα μια τρελή μου φαντασίωση: πόσο θα ήθελα να πνίξουμε τους ψεύτες και τους κλέφτες μέσα σε πηχτό, μαύρο, ελληνικό πετρέλαιο! Από την εποχή της χούντας, όλες οι ελληνικές κυβερνήσεις - με ένα μικρό διάλειμμα επί Ανδρέα- μας "ταϊζουν" με το ίδιο τερατώδες ψέμα:
Ότι η "Ελλαδίτσα" είναι μία μικρή, φτωχή χώρα, χωρίς ορυκτό πλούτο άρα καταδικασμένη να ζει πουλώντας μόνο ήλιο και θάλασσα ( ενίοτε και το "αγόρι μου", σε κυρίες και κυρίους που έχουν να το "αγοράσουν")!
Όταν ετοιμάζαμε με τους συνεργάτες μου την πρόσφατη εκπομπή του "Αθέατου Κόσμου" στην οποία αποκαλύψαμε όλη την αλήθεια για τα κοιτάσματα πετρελαίου που υπάρχουν στην χώρα μας, δεν πίστευα κι εγώ ο ίδιος σε αυτά που έφερνε στο φως η δημοσιογραφική έρευνα!
Ο λόγος που σήμερα γράφω αυτό το κομμάτι εδώ , στο editorial του Pyles.tv - και όχι στο blog όπου "συναντιόμαστε" για τα μη ανεξήγητα- είναι γιατί αυτό το θέμα για δεκαετίες αντιμετωπιζόταν ως μία "θεωρία συνωμοσίας" ή εμμονή κάποιων "ελληναράδων".
Όποιος τολμούσε να πει δημοσίως ότι η Ελλάδα έχει ορυκτό πλούτο προς εκμετάλλευση, αντιμετωπιζόταν ως "γραφικός" και "συνωμοσιολόγος " από τους... ειδήμονες! Τον ειρωνεύονταν και του απαντούσαν στην καλύτερη περίπτωση "καλά, η Ελλάδα έχει πετρέλαιο και... ο Έλβις ζει"!
Αφιερωμένη σε όλους αυτούς λοιπόν η ... φαντασίωση μου! Που από την προηγούμενη Τρίτη τους "χαλάσαμε τη μαγιονέζα"! Σε τέτοιο βαθμό που έχουν αρχίσει ήδη να ανησυχούν μήπως τελικά και ο ... Έλβις ζει!! Και τα καλύτερα, έρχονται!

Κώστας Χαρδαβέλλας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...