powered by Agones.gr (Στοιχημα)
Powered By Blogger
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

2ο Νεανικό Φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους Λάρισας – artfools video festival


Στις 22 του μήνα ξεκίνησε η εβδομάδα Νεανικού Σινεμά, που πραγματοποιείται στα πλαίσια του 2ου artfools video festival. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα προβληθούν βραβευμένες ταινίες από το Διεθνές Φεστιβάλ Ολυμπίας, ταινίες του thess short film festival και του Διεθνούς Φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους της Πάτρας – όλες οι προβολές, με ελεύθερη είσοδο στο κοινό. Εκτός των προβολών, θα υπάρξουν εκθέσεις ζωγραφικής, φωτογραφίας και κινηματογραφικού βιβλίου. Την Κυριακή, παραμονή της έναρξης του διαγωνιστικού τμήματος, θα πραγματοποιηθεί Μουσική Παράσταση με τραγούδια από το Διεθνή Κινηματογράφο.


Τη Δευτέρα, 1η Μαρτίου, θα προβλήθεί η μεγάλου μήκους ταινία της Στέλλας Μπελέση «Η νύχτα με τις πεταλούδες», που γυρίσθηκε στη Λάρισα με Λαρισαίους συντελεστές, καθώς και η ταινία Hitokiri 2: Road to destiny, οι οποίες είναι εκτός διαγωνισμού, ενώ το διήμερο του διαγωνιστικού μέρους θα προβληθούν συνολικά 32 ταινίες στον Κινηματογράφο Βικτώρια-Οdeon. Το φεστιβάλ θα ολοκληρωθεί με την απονομή βραβείων κι επάθλων από τους διοργανωτές για τα πρώτα βραβεία της κάθε κατηγορίας.

Τέλος, ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάσε η κοινή συνέντευξη τύπου των διοργανωτών του Φεστιβάλ και του Αντιπροέδρου του ΤΕΙ Λάρισας Παντελή Υψηλάντη και η αναφορά τους στην περαιτέρω συνεργασία τους.
http://cinejunky.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...