powered by Agones.gr (Στοιχημα)
Powered By Blogger
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τηλεμεταφορά για χαρούμενους άντρες!!!


Ο τηλεμεταφορέας!

Το πρόβλημα: Θες να πας με τους φίλους σου στο μπαρ, αλλά η γκόμενα σου αντιδρά και αρχίζει την γκρίνια.
Η λύση: ο ΤΗΛΕΜΕΤΑΦΟΡΕΑΣ. Ένας ειδικά σχεδιασμένος κλειστός θάλαμος απόλυτα ηχομονωμένος και με ένα εύκολο και αξιόπιστο σύστημα επιλογής και αναπαραγωγής περιβαλλόντων ήχων σε απόλυτη πιστότητα και ανταπόκριση με την πραγματικότητα.
Πώς λειτουργεί: Είσαι στο μπαρ και η κοπέλα σου σε καλεί. Μπαίνεις στο θάλαμο και επιλέγεις έναν κατάλληλο ήχο-κατάσταση. Απαντάς στο τηλέφωνο, και την πείθεις πανεύκολα ότι δεν είσαι στο μπαρ αλλά στην άλλη σου κατάσταση (π.χ μπλεγμένος στην κίνηση). Κλείνεις το τηλέφωνο και επιστρέφεις στους φίλους σου απολαμβάνοντας το ποτό σου. Και όλα αυτά χωρίς στην πραγματικότητα να έχεις φύγει ούτε στιγμή από το μπαρ.
Το πείραμα στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και έτσι ξεκινάει η μαζική παραγωγή «θαλάμων τηλεμεταφοράς» στα κατά τόπους μπαρ ανά την επικράτεια τα οποίο εφοδιάζονται και με το κατάλληλο σήμα διάθεσης του «προϊόντος». Ο κόσμος γεμίζει χαρούμενους άντρες. Άλλωστε γιατί να πρέπει να πεις ένα σωρό ψέματα και να μπεις σε μπελάδες, όταν μπορείς απλά να «τηλεμεταφερθείς» !!
Τι κρίμα που όλα τα παραπάνω ανήκουν μόνο στη σφαίρα του σεναρίου… ενός πανέξυπνου σεναρίου διαφήμισης… μπύρας (έτη μπροστά!)
Και για όλους εσάς που θα ψάξετε να βρείτε το τραγουδάκι της διαφήμισης να σας πω ότι μετά από επικοινωνία με την εταιρεία παραγωγής το τραγούδι λέγεται Cerveza Andes (έχει ομώνυμο τίτλο με την μπύρα) και γράφτηκε για τις ανάγκες των γυρισμάτων.

http://giorgosbiz.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...