powered by Agones.gr (Στοιχημα)
Powered By Blogger
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Κωδικό όνομα...Καμπύλες!


Κωδικό όνομα...Καμπύλες!


Τι θα μπορούσε να διεγείρει έναν άνδρα πάρα πολύ; Μα φυσικά μία... καμπύλη. Όχι η καμπύλη σαν σχήμα μαθηματικό αλλά σε ένα ωραίο γυναικείο κορμί. Οι καμπύλες έχουν πλέον την τιμητική τους ακόμη και στις επιστημονικές έρευνες.

Η πιο πρόσφατη μελέτη για το θέμα έρχεται από τις ΗΠΑ και υποστηρίζει ότι οι γυναίκες με προκλητικές καμπύλες όπως η Μόνικα Μπελούτσι ή η Τζένιφερ Λόπεζ, δεν προκαλούν απλά τα βλέμματα και τις...αισθήσεις, αλλά δημιουργούν στον ανδρικό εγκέφαλο το ίδιο αίσθημα υπέρτατης ικανοποίησης με ένα εκλεκτό ουίσκι ή τη χρήση ναρκωτικών ουσιών.

Το πείραμα έγινε από τον δρ Στίβεν Πλέιτεκ του κολεγίου Γκουίνετ της Τζόρτζια, εξέτασε με μαγνητικούς τομογράφους τους εγκεφάλους 14 νεαρών ανδρών καθώς κοίταζαν φωτογραφίες γυμνών γυναικών πριν και αφού υποβλήθηκαν σε πλαστικές επεμβάσεις στους γλουτούς και τα οπίσθια.

Στόχος των επεμβάσεων δεν ήταν η αφαίρεση λίπους αλλά η ανακατανομή του στις ίδιες περιοχές ώστε το αποτέλεσμα να είναι άκρως ελκυστικό αισθητικά όπως επισημαίνει ο καθηγητής στην έρευνα του.

Διαπίστωσε λοιπόν ότι όταν έδειχνε στους νεαρούς τις εικόνες από τα βελτιωμένα σώματα των γυναικών, η θέα τους ερέθισε τα κέντρα “ανταμοιβής” του εγκεφάλου τους, τα οποία συνήθως ενεργοποιούνται από τη χρήση αλκοολούχων ποτών και ναρκωτικών.

Όσο πιο τονισμένη ήταν η διαφορά μέσης – γοφών τόσο πιο έντονη ήταν η ενεργοποίηση στη συγκεκριμένη περιοχή του εγκεφάλου.

Ο δρ Πλέιτεκ το αποδίδει στο γεγονός ότι υποσυνείδητα οι άνδρες θεωρούν τους τονισμένους γοφούς ως ένδειξη γονιμότητας γι αυτό και κατά την άποψη του τα κορμιά σε σχήμα κλεψύδρας θα αποτελούν πάντα το διαχρονικό πρότυπο της γυναικείας ομορφιάς!
http://kakopouli.blogspot.com/2010/02/blog-post_1389.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...