powered by Agones.gr (Στοιχημα)
Powered By Blogger
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αir Μouse, το ποντίκι-«γάντι»

Ενα φουτουριστικό ποντίκι με μορφή «αόρατου» γαντιού δημιούργησαν οι ειδικοί της καναδικής εταιρείας Deanmark. Ο λόγος για το Αir Μouse, το οποίο υπόσχεται ευκολία, ταχύτητα και ακρίβεια με ένα... κούνημα του δακτύλου. Ο σχεδιασμός της νέας συσκευής «αγκαλιάζει» το σχήμα του χεριού και φοριέται σαν δεύτερο δέρμα, κάνοντας έτσι ακόμη πιο φυσική και απλή τη χρήση του. Αποτελούμενο από λεπτό αλλά ανθεκτικό ύφασμα, το Αir Μouse βασίζει τις λειτουργίες του δεξιού και του αριστερού κλικ ενός συμβατικού ποντικιού στο κάτω μέρος του δείκτη και του μεσαίου δακτύλου, αντίστοιχα.

Πρόκειται για μια επαναφορτιζόμενη ασύρματη συσκευή, η οποία λειτουργεί με οπτικό λέιζερ και έπειτα από κάθε φόρτιση έχει αυτονομία λειτουργίας περίπου επτά ημερών.
Σύμφωνα με την κατασκευάστρια εταιρεία, οι απαλές και ουδέτερες κινήσεις που απαιτεί το Αir Μouse κατά τη χρήση του προστατεύουν τον χρήστη από τυχόν μικροτραυματισμούς, όπως π.χ. το σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα (CΤS) το οποίο σχετίζεται με την πολύωρη χρήση του ποντικιού. Μέχρι στιγμής, πάντως, η εταιρεία δεν έχει ανακοινώσει τα επόμενα σχέδιά της σχετικά με το «αέρινο» ποντίκι.

http://www.malakistan.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...