powered by Agones.gr (Στοιχημα)
Powered By Blogger
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Οικονομική κρίση στην Ευρωζώνη... καθήστε και θα δείτε!!!! H εκδίκηση του φραπόγαλου...

Όποιος ταξιδέψει αυτή την περίοδο στο εξωτερικό και κυρίως στη Δυτ. Ευρώπη θα ανακαλύψει πόσο πολύ έχει επηρεαστεί η κοινή γνώμη απ΄τις συνεχείς καταστροφολογικές αναφορές των ΜΜΕ στην Ελληνική οικονομία..


Μόλις αντιληφθούν την εθνικότητά σου αντιμετωπίζεις βλέμματα είτε συμπόνιας,σχεδόν σαν να βλέπουν ζητιάνο που θα τους ζητήσει βοήθεια, είτε μίσους ενάντια σε έναν τεμπέλη που θέλει να ξοδέψει και πάλι τα χρήματα των υπόλοιπων ευρωπαίων φορολογούμενων!

Ξεχνούν βέβαια πως οι Έλληνες είναι οι σκληρότερα εργαζόμενοι στην Ε.Ε. καθώς εργάζονται τις περισσότερες ώρες και αμοίβονται πολύ λιγότερο τόσο ως μισθωτοί όσο και ως συνταξιούχοι απ΄τους "εταίρους" τους στη Ευρώπη.

Ξεχνούν ή δε γνωρίζουν επίσης πως η Ελλάδα....
είχε έναν απ΄τους υψηλότερους ρυθμούς ανάπτυξης στην Ε.Ε. την τελευταία δεκαετία, πως η ανεργία βρίσκεται -ακόμα- σε ανεκτά επίπεδα και πως το χρέος της χώρας μπορεί να φαίνεται υψηλό,αποτελεί όμως μόλις το 3% του συνολικού ευρωπαικού χρέους ενώ δε διαφέρει ως ποσοστό και πολύ από το Βρετανικό, το Ισπανικό,το Ιρλανδικό κλπ...
Την εκδίκηση όμως θα πάρουμε και πάλι το καλοκαίρι,όταν οι ορδές των ανοιχτόχρωμων εταίρων του Βορρά κατακλύσουν τις παραλίες και ενώ θα περιμένουν να δουν εικόνες... Αιτής, θα αντικρύσουν τον Έλληνα με το φραπόγαλο στο χέρι να απολαμβάνει ανέμελος τον ήλιο και να πλατσουρίζει με στυλ Αριστοτέλη Ωνάσση...
Ως γνωστόν του Έλληνα ο τράχηλος ζυγό δεν υποφέρει.

Μέχρι τότε άλλωστε θα έχουν σκάσει και τα κανόνια των δικών τους χωρών..

Υπομονή".

http://greece-salonika.blogspot.com/2010/02/h_20.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...