powered by Agones.gr (Στοιχημα)
Powered By Blogger
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

"Κατεβάζει ρολά" το Δημόσιο - κινητοποιήσεις και από ΠΑΜΕ


24ωρη πανελλαδική απεργία σήμερα Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου, "απαντά" η ΑΔΕΔΥ στην κυβερνητική πολιτική για το ασφαλιστικό και τους μισθούς, ενώ ο γενικός γραμματέας της ΑΔΕΔΥ προειδοποίησε για νέα κινητοποίηση και ενδεχόμενο συμμετοχής στην απεργία της ΓΣΕΕ στις 24 Φεβρουαρίου.

Την Τρίτη, ημέρα ανακοίνωσης της εισοδηματικής πολιτικής και των αλλαγών στο φορολογικό, ο Γ.Γ. της ΑΔΕΔΥ Ηλίας Ηλιόπουλος δήλωσε ότι "επιβεβαιώνεται αυτό για το οποίο είχαμε εκφράσει την αντίθεσή μας". "Από τη στιγμή που τα πράγματα είναι έτσι, αύριο πρέπει να βγούμε στους δρόμους και την Πέμπτη να αποφασίσουμε για περαιτέρω κινητοποιήσεις" δήλωσε προσθέτοντας ότι υπάρχει και σκέψη για συμμετοχή στην απεργία της ΓΣΕΕ στις 24 Φεβρουαρίου.
Στην κινητοποίηση της ΑΔΕΔΥ συμμετέχουν, οι δημόσιοι υπάλληλοι, οι εργαζόμενοι σε εφορίες, το προσωπικό των Ταμείων και οι εργαζόμενοι στους ΟΤΑ καθώς και οι εκπαιδευτικοί όλων των βαθμίδων. Με προσωπικό ασφαλείας θα λειτουργήσουν τα νοσοκομεία, καθώς στην απεργία συμμετέχουν οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό.
Την Τετάρτη δεν θα πραγματοποιηθούν πτήσεις από και προς τα ελληνικά αεροδρόμια, λόγω συμμετοχής στην απεργία των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας.
Κανονικά πραγματοποιούνται τα δρομολόγια των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς, πέραν του ΟΣΕ και του Προαστιακού, όπου έχουν προγραμματιστεί στάσεις εργασίας, ενώ τροποποιήσεις και στα δρομολόγια του Μετρό από και προς το Αεροδρόμιο και τους σταθμούς Παλλήνη, Παιανία-Κάντζα και Κορωπί.
Η ΑΔΕΔΥ καλεί τους εργαζομένους σε συγκεντρώσεις σε Αθήνα, Πειραιά και Θεσσαλονίκη. Στην Αθήνα η κινητοποίηση ξεκινά στις στις 10.30 στην πλατεία Κλαυθμώνος, στην Θεσσαλονίκη η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στο Άγαλμα Βενιζέλου και στον Πειραιά, η κινητοποίηση θα γίνει έξω από το κτίριο του ηλεκτρικού σταθμού στο λιμάνι.
Παράλληλα, σε απεργιακή κινητοποίηση σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, την ίδια ημέρα έχει καλέσει το ΠΑΜΕ, το οποίο θα πραγματοποιήσει συγκεντρώσεις σε πάνω από 60 πόλεις της Ελλάδας.

Read more: http://enimerwsi-gr.blogspot.com/2010/02/blog-post_10.html#ixzz0f5xxse8G

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...