powered by Agones.gr (Στοιχημα)
Powered By Blogger
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Μήνυση κατά της Google για το Buzz κατέθεσε η EPIC

Μήνυση κατά της Google για το Buzz κατέθεσε η EPIC, αμερικανική οργάνωση για την υπεράσπιση των ελευθεριών του κοινού, κατηγορώντας τον διαδικτυακό κολοσσό για καταπάτηση της ατομικής ασφάλειας στο Ίντερνετ.


Το Buzz είναι το νέο μέσο κοινωνικής δικτύωσης της Google και από τη στιγμή της εφαρμογής του έχει δεχθεί πολλές επικρίσεις, κυρίως λόγω του ότι δημιούργησε αυτόματα για τους χρήστες του Gmail μία λίστα με επαφές στις οποίες έχει πρόσβαση ο καθένας.

Η οργάνωση EPIC ζήτησε από την Ομοσπονδιακή Επιτροπή Εμπορίου να ξεκινήσει έρευνα για το θέμα, καλώντας παράλληλα τη Google να καταστήσει το Buzz ως απολύτως προαιρετική υπηρεσία και να σταματήσει άμεσα να προκειμένου να δημιουργήσει μία λίστα για την υπηρεσία κοινωνικής δικτύωσης και να τους δώσει σημαντικό έλεγχο στα προσωπικά τους δεδομένα.

Σύμφωνα με την EPIC , οι παροχείς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχουν την ευθύνη να προστατεύουν τις πληροφορίες που τους δίνουν οι χρήστες και η Google απέτυχε" να εκπληρώσει αυτό το ρόλο.

Η οργάνωση εφιστά επίσης την προσοχή στους "δημοσιογράφους, δικηγόρους και τους άλλους ανθρώπους που πρέπει να διατηρήσουν τις συνομιλίες τους εμπιστευτικές

cosmo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...