powered by Agones.gr (Στοιχημα)
Powered By Blogger
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Του έταξαν χιλιάδες λίρες Αγγλίας μέσω Internet και του έφαγαν 550 Ευρώ


«Το φυσά και δεν κρυώνει» ένας νεαρός από τον Πύργο ο οποίος όχι μόνο έχασε τον υποτιθέμενο θησαυρό που είχε κερδίσει, αλλά και τις πενιχρές οικονομίες του!

Η περιπέτεια του 28χρονου ξεκίνησε όταν ξαφνικά έλαβε ένα e-mail το οποίο τον διαβεβαίωνε ότι είχε κερδίσει το ποσό των 450.000 λιρών Αγγλίας σε σχετικό διαγωνισμό διεθνούς ιστοσελίδας. Μόλις ο νεαρός διάβασε το e-mail, ενθουσιασμένος από τη χαρά και τηλάμψη των λιρών (θεώρησε ότι ήταν χρυσά νομίσματα), αποφάσισε να διεκδικήσει το θησαυρό και να ακολουθήσει κατά γράμμα όλες τις διαδικασίες που αναγράφονταν στο τέλος του ηλεκτρονικού μηνύματος.
Για κακή του τύχη, όμως, δεν σκέφτηκε ούτε για μια στιγμή ότι θα μπορούσε να πέσει θύμα απάτης. «Τσίμπησε» και χωρίς να εξετάσει την αξιοπιστία του μηνύματος που έλαβε, αλλά και όσα κατά καιρούς ακούγονται για διαδικτυακές απάτες, έπεσε και ο ίδιος θύμα «τυφλωμένος» από τις… λίρες Αγγλίας.
Ετσι έστειλε, μέσω διεθνούς διατραπεζικής συναλλαγής, ως αντίτιμο εξόδων για την καταβολή των κερδών το ποσό των 550 ευρώ μαζί με όλα τα στοιχεία ταυτότητάς του και διεύθυνσης κατοικίας του. Οι μέρες, όμως, περνούσαν και ο ταχυδρόμος δεν εμφανιζόταν... Τότε, αποφάσισε να στείλει ο ίδιος e-mail προκειμένου να δει τι ακριβώς συμβαίνει και καθυστερεί η αποστολή του «επάθλου» του. Η απάντηση, όμως, δεν ήρθε ποτέ και τότε -έστω και με καθυστέρηση- κατάλαβε ότι ήταν ένα ακόμη θύμα απάτης στο Διαδίκτυο.

http://apolitistosteki.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...