powered by Agones.gr (Στοιχημα)
Powered By Blogger
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Η Dia μετατρέπεται σε Carrefοur Μαρινόπουλος

Τέλος για την αλυσίδα σούπερ μάρκετ Dia στην Ελλάδα, καθώς χθες η γαλλική εταιρεία Carrefοur και η Μαρινόπουλος ανακοίνωσαν σχέδιο για τη μετατροπή του δικτύου των 381 εκπτωτικών καταστημάτων Dia στην Ελλάδα σε σούπερ μάρκετ, καθώς και την απορρόφηση της Dia Ηellas. Τα καταστήματα της Dia, σύμφωνα με το επιχειρηματικό πλάνο των δύο εταιρειών, θα μετατραπούν σε σούπερ μάρκετ με το σήμα Carrefour Μαρινόπουλος ή σε καταστήματα ευκολίας (convenience stores)

με την επωνυμία Carrefour Εxpress. Προωθείται παράλληλα η ενοποίηση της Dia Ηellas (ανήκει κατά 80% στην Carrefour SΑ και κατά 20% στον όμιλο Μαρινόπουλος) στην κοινή εταιρεία Carrefour Μαρινόπουλος. Όπως ανακοινώθηκε, το σχέδιο απορρόφησης της Dia υπόκειται στην έγκριση των αρμοδίων αρχών.
Επίσης ανακοινώθηκε ότι οι όμιλοι εταιρειών Carrefour και Μαρινόπουλος προχώρησαν σε συμφωνία για την ανάπτυξη της ...αλυσίδας Carrefour στα Βαλκάνια. Οι δύο όμιλοι προχώρησαν στη δημιουργία κοινοπραξίας για την ανάπτυξη δικτύου υπερ-μάρκετ και σούπερ μάρκετ Carrefour στα Βαλκάνια με τη μορφή franchise και συγκεκριμένα στην Αλβανία, τη Βοσνία, την Κροατία, τη FΥRΟΜ, το Μαυροβούνιο, τη Σερβία και τη Σλοβενία. Τo 60% της νέας εταιρείας θα ανήκει στη Μαρινόπουλος και το 40% στην Carrefour Μαρινόπουλος (εταιρεία που και αυτή αποτελεί κοινοπραξία της Carrefour και της Μαρινόπουλος). Η κοινή θυγατρική τους στη Βουλγαρία (σήμερα 80% της Carrefour Μαρινόπουλος και 20% της Carrefour SΑ) θα ανήκει στη νέα εταιρεία

http://heavycharge.blogspot.com/2010/02/dia-carrefur.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...