powered by Agones.gr (Στοιχημα)
Powered By Blogger
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Συνεργασία της Olympic Air με την Etihad Airways

Η Olympic Air (ΟΑ) ανακοινώνει την εμπορική της συνεργασία με την αραβική Etihad Airlines (EY), σε επίπεδο πτήσεων κοινού κωδικού (code-share agreement).

H Olympic Air θα τοποθετεί τον κωδικό της (ΟΑ) σε πτήσεις της Etihad Airlines από Αθήνα προς Abu-Dhabi μετ' επιστροφής, καθώς και στις πτήσεις από Abu-Dhabi προς Johannesburg, Cape Town, Sydney και Melbourne, μόλις ληφθούν οι απαραίτητες εγκρίσεις από τους σχετικούς φορείς. Οι πτήσεις αυτές θα πραγματοποιούνται με αεροσκάφη και πληρώματα της Etihad Airlines. Η συνεργασία με την Etihad Airlines προσφέρει στους επιβάτες της Olympic Air τη δυνατότητα να ταξιδέψουν στην Αυστραλία και τη Ν. Αφρική μέσω του Abu-Dhabi, του μεγαλύτερου κόμβου μετεπιβιβαζομένων επιβατών στη Μέση Ανατολή.
H Etihad Airlines θα τοποθετεί τον κωδικό της (EY) σε πτήσεις της Olympic Air από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη, Ρόδο, Σόφια και Βουκουρέστι, μετ' επιστροφής, για όσους επιβάτες ξεκινούν από ή έχουν τελικό προορισμό το Abu-Dhabi. Οι πτήσεις αυτές θα πραγματοποιούνται με αεροσκάφη και πληρώματα της Olympic Air. Οι πωλήσεις εισιτηρίων ξεκινούν στις 15 Μαϊου για πτήσεις που θα πραγματοποιηθούν μετά τις 18 Μαϊου 2010.
Η Etihad Airlines είναι η εθνική αεροπορική εταιρεία των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και έχει ως έδρα της το Διεθνές Αεροδρόμιο του Άμπου Ντάμπι, απ' όπου εξυπηρετεί περισσότερους από 60 προορισμούς σε Μ. Ανατολή, Ευρώπη, Β. Αμερική, Αφρική, Ασία και Αυστραλία. Το 2009 βραβεύθηκε ως η Καλύτερη Αεροπορική Εταιρεία του Κόσμου (World's Leading Airline).
Η Olympic Air είναι μία νέα, δυναμική ελληνική αεροπορική εταιρεία που προέκυψε όταν η Marfin Investment Group εξαγόρασε από το ελληνικό δημόσιο περιουσιακά στοιχεία της κρατικής Ολυμπιακής Αεροπορίας. H Olympic Air ξεκίνησε τη λειτουργία της στις 29 Σεπτεμβρίου 2009, οπότε και ανέλαβε το πτητικό έργο της παλαιάς Ολυμπιακής. Διαθέτει έναν από τους νεότερους στόλους αεροσκαφών της Ευρώπης, ο οποίος αποτελείται από 32 αεροσκάφη (16 Airbus Α320 και Α319, 10 DHC8-Q400 Bombardier, 5 DHC8-100 Bombardier και 1 ATR-42) και έχει ως βάση το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος».
Το δίκτυο εσωτερικού της Olympic Air εξυπηρετεί τους εξής προορισμούς: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Καβάλα, Αλεξανδρούπολη, Λήμνο, Λέσβο, Χίο, Σάμο, Κω, Ρόδο, Σύρο, Μύκονο, Σαντορίνη, Ηράκλειο, Χανιά, Κεφαλλονιά, Ζάκυνθο, Ιωάννινα και Κέρκυρα. Επιπλέον, εξυπηρετεί τις άγονες γραμμές προς Αστυπάλαια, Λέρο, Μήλο, Κάρπαθο, Κάσο, Σητεία, Νάξο, Πάρο, Κάλυμνο και Καστελόριζο.
Το δίκτυο εξωτερικού εξυπηρετεί Λονδίνο, Παρίσι, Βρυξέλλες, Άμστερνταμ, Βουκουρέστι, Βιέννη, Μιλάνο, Ρώμη, Λάρνακα, Σόφια, Κάιρο, Αλεξάνδρεια, Τίρανα, Κωνσταντινούπολη, Νέα Υόρκη σε συνεργασία (code-sharing agreement) με τη Delta Airlines, Νίκαια και Γενεύη σε συνεργασία (code-sharing agreement) με τη Fly Baboo και σε δικά τους αεροσκάφη/πτήσεις.
Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε να απευθυνθείτε στο Τμήμα Επικοινωνίας της Olympic Air, +302103550500 ή στο www.olympicair.com.

LINK: http://www.olympicair.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...