powered by Agones.gr (Στοιχημα)
Powered By Blogger
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παραλύει η χώρα

Παραλύει την Πέμπτη ο δημόσιος και ο ιδιωτικός τομέας λόγω της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, αντιδρώντας στις αλλαγές στο ασφαλιστικό και στα μέτρα της Κυβέρνησης.
Ακινητοποιημένα όλο το 24ωρο θα μείνουν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς με εξαίρεση τον ηλεκτρικό σιδηρόδρομο και τα τραμ, τα οποία θα κινηθούν 10 το πρωί με τέσσερις το απόγευμα, ενώ δεμένα θα παραμείνουν τα πλοία στα λιμάνια. Με προσωπικό ασφαλείας θα λειτουργήσουν τα νοσοκομεία, ενώ θα απέχουν από τα καθήκοντά τους καθηγητές, δάσκαλοι και τραπεζουπάλληλοι.
Ακόμη ματαιώνονται πτήσεις της Ολύμπικ Ερ, από και προς μικρά ελληνικά αεροδρόμια, λόγω της απεργίας που εξήγγειλαν οι τηλεπικοινωνιακοί υπάλληλοι της ΥΠΑ, οι οποίοι στις άγονες γραμμές εκτελούν καθήκοντα ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας.
Η απεργιακή συγκέντρωση ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ θα γίνει στις 11 στο Πεδίον του Αρεως και θα ακολουθήσει πορεία στη Βουλή, ενώ ξεχωριστή συγκέντρωση θα πραγματοποιήσει στις 10 το πρωί στην πλατεία Ομονοίας το ΠΑΜΕ.
"Είμαι αισιόδοξος ότι η αυριανή κινητοποίηση θα είναι εξίσου μεγαλειώδης, όπως η προηγούμενη, δήλωσε στον ΑΘΗΝΑ 984 ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ Γιάννης Παναγόπουλος."
http://www.athina984.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...