powered by Agones.gr (Στοιχημα)
Powered By Blogger
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Προαστιακός από το 2015 στην Κεντρική Μακεδονία

Οι δείκτες της Κεντρικής Μακεδονίας επιτρέπουν τη δημιουργία δικτύου προαστιακού σιδηροδρόμου, τόνισε ο κ. Μαγκριώτης
Την κατασκευή προαστιακής σιδηροδρομικής γραμμής Κεντρικής Μακεδονίας, έως το 2015, έθεσε ως στόχο του υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, ο υφυπουργός, Γιάννης Μαγκριώτης, αναφερόμενος στην αναβάθμιση του σιδηροδρομικού δικτύου της χώρας, σε ημερίδα που πραγματοποιήθηκε, σήμερα, στην πόλη των Σερρών, με θέμα «Δημόσιες Υποδομές και Ανάπτυξη του Νομού Σερρών».

«Η χώρα μας τα τελευταία χρόνια υποτίμησε το σιδηροδρομικό δίκτυο και επένδυσε περισσότερο στους αυτοκινητόδρομους», τόνισε ο κ. Μαγκριώτης, προσθέτοντας ότι η κοινωνική, χωροταξική και πληθυσμιακή μάζα της Κεντρικής Μακεδονίας, επιτρέπει να δημιουργηθεί δίκτυο προαστιακού σιδηροδρόμου.
Εξάλλου, ο υφυπουργός επεσήμανε ότι ήδη έχει δεσμευτεί από την προηγούμενη κυβέρνηση 1,5 εκατ. ευρώ για την αναβάθμιση του ΟΣΕ.
Στη σημερινή ημερίδα, την οποία οργάνωσε το υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων σε συνεργασία με τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Σερρών, ο κ. Μακριώτης αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στους στόχους του υπουργείου για τη διαμόρφωση και υλοποίηση υποδομών στην περιοχή των Σερρών, καθώς και του κεντρικού οδικού άξονα Σερρών, Δράμας και Καβάλας.
© VORIA.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...