powered by Agones.gr (Στοιχημα)
Powered By Blogger
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

ΣΑΒΒΑΣ...ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ!!!

Σάββας και <<<span class=

ΑΠΟ:ΓΙΩΡΓΟ ΖΑΧΟ

Και ναι είναι γεγονός!Μετά το απαγορευμένο dvd της Τζούλιας, έρχεται η απαγορευμένη συνομιλία του λατρεμένου Σάββα Θεοδωρίδη!Βέβαια υπάρχει μια διαφορά ανάμεσα στα 2 απαγορευμένα. Το βίντεο της Τζούλιας μπόρεσε και το είδε όλη η Ελλάδα ενώ τη συνομιλία του Σάββα δεν μας επιτρέπεται καν να την ανεβάσουμε και να σας δώσουμε τη δυνατότητα να την απολαύσετε...
Αυτό γιατί;;;
Όχι γιατί η συνομιλία αποτελεί προϊόν υποκλοπής, αλλά γιατί 30 λεπτά συνομιλίας καθρεφτίζουν όλη την <<σαπίλα>> του Ελληνικού ποδοσφαίρου!

ΤΟ STORY:
Ο κ. Θεοδωρίδης πήρε τηλέφωνο τον κ.Δουκάκο(δημοσιογράφο) με σκοπό να του περιγράψει τ την κατάσταση που επικρατεί στον Ολυμπιακό. Μίλησε για το πως έφτασε η ομάδα του σε αυτό το χάλι, ποιοι ευθύνονται και προσπαθούσε να πείσει πως κάποιοι από τον Ολυμπιακό δεν τον ήθελαν και για αυτό τον απομάκρυναν από γενικό αρχηγό της ΠΑΕ. Παράλληλα δήλωνε πως όλους αυτούς τους έχει στο χέρι του, διότι θα σηκώσει κεφάλι στο επόμενο Δ.Σ του Ολυμπιακού. Όμως μετά από την αποκάλυψη της συνομιλίας, από εκεί που το έπαιζε έξυπνος, ξαφνικά βρίσκεται σε τέτοια θέση που πρέπει να αρχίζει να κρύβεται για να μην φάει ξύλο!

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΜΙΛΗΣΕ Ο ΣΑΒΒΑΣ :

1.ΓΙΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΑ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ
Αρχικά υποστήριξε πως παλαιότερα, όταν εκπροσωπούσε αυτός τον ΟΣΦΠ στην ΕΠΟ, έκανε πάρτι και τότε έπαιρναν πρωταθλήματα με τους δικούς του...τρόπους.Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον κ. Δαλούκα για τον οποίο είπε πως στο τελευταίο ματς με τον ΠΑΟΚ δεν μπορούσε να κάνει κάτι παραπάνω για τον Ολυμπιακό Χαρακτήρισε τον Σ.Πιλάβιο π*****α και πως κάθεται σούζα στον Νίκο Πατέρα. Τέλος είπε πως οι κύριοι Φοινοκαλιώτης,Πατέρας και Πιλάβιος όριζαν μαζί,μια μέρα πριν την ανακοίνωση των διαιτητών, τους διαιτητές των αγώνων του Σαββατοκύριακου και πως λόγω αυτού του γεγονότος συνομίλησε... με τον κ.Βασσάρα.

2.ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ
Τόνισε πως ο κ.Λούβαρης είναι η καταστροφή του ΟΣΦΠ αφού παρασέρνει τον πρόεδρο και πρέπει να πάψει να εκπροσωπεί την ομάδα στην ΕΠΟ και στη Σουπερλίγκα γιατί είναι ανίκανος. Θεωρεί ανήμπορο τον κ.Χρυσικόπουλο και δηλώνει και πως ο προηγούμενος τεχνικός διευθυντής της ομάδας κ.Ιβιτς έφαγε πολλά λεφτά από την ομάδα. Τέλος αφήνει υπόνοιες για τον κ.Λεμονή, λέγοντας έμμεσα πως ντόπαρε την ομάδα όταν ήταν προπονητής.

3.ΓΙΑ ΘΥΡΑ 7 ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ
Μιλά υποτιμητικά για τους οπαδούς της Θύρας 7 χαρακτηρίζοντας τους <<νταβατζήδες>> και πιστεύει πως κάθε παράγοντας της ΠΑΕ έχει δικούς του δημοσιογράφους , που ο καθένας γράφει ότι αυτοί του παραγγείλουν!

4.ΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΟΚΚΑΛΗ
Αρχικά τα έβαλε με τους γιους του Σωκράτη, οι οποίοι γι αυτόν είναι άσχετοι και για γέλια και στην συνέχεια αρχίζει την επίθεση στον ισχυρό άντρα της ΠΑΕ, Σ.Κόκκαλη. Ο Σάββας υποστηρίζει πως ο πρόεδρος τα έχει χαμένα και πως αυτός οδήγησε στη ξεφτίλα τον ΟΣΦΠ. Στη συζήτηση τον βρίζει ακατάπαυστα καθώς θεωρεί πως αρνείται να παραδεχτεί πράγματα που θα πειράξουν τον κόσμο και πως αν και αρχικά κάνει <<ήρεμες>> δηλώσεις, δεν θα αργήσει η μέρα που θα κάνει σφοδρή επίθεση εναντίον του.

Έτσι μέσα από αυτή τη συνομιλία κατοχυρώνονται και επίσημα οι κανόνες λειτουργίας του Ελληνικού ποδοσφαίρου! Αφού ο κ.Θεοδωρίδης μέσα από όλα αυτά που φέρεται να έχει πει, μας τους υποδεικνύει όλους άθελα του!

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ;

ΕΛΕΓΧΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ, ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ, ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ!


Υ.Γ.1: Το ότι η συνομιλία αυτή είχε ως πρωταγωνιστή παράγοντα του Ολυμπιακού δεν σημαίνει πως για τη διαφθορά του Ελληνικού ποδοσφαίρου ευθύνεται αποκλειστικά μόνο ο Ολυμπιακός. Πάω στοίχημα πως κάθε παράγοντας οποιασδήποτε Ελληνικής ομάδας έχει μια παρόμοιου περιεχομένου συζήτηση με κάποιον δημοσιογράφο Απλά έτυχε να βγει στη φόρα αυτή του Ολυμπιακού.
Υ.Γ.2: Η Τζούλια μετά από μέρες παραδέχτηκε την εγκυρότητα του dvd, ο κ.Θεοδωρίδης θα παραδεχτεί πως όλα αυτά είναι λεγόμενα του ή θα συνεχίσει να το αρνείται ;;;




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...