powered by Agones.gr (Στοιχημα)
Powered By Blogger
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Γενική πρόγνωση καιρού

Αυξημένες κατά τόπους νεφώσεις με τοπικές βροχές μέχρι το μεσημέρι στη Δυτική Ελλάδα, την Κρήτη, στις ανατολικές κυρίως περιοχές του Αιγαίου και τη Θράκη, περιμένουμε την Τρίτη 18 Μαΐου 2010.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 21 – 22 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 14 έως 24 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 17 έως 22 – 23 βαθμούς στο Αιγαίο και στην Κρήτη.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από δυτικές – βορειοδυτικές διευθύνσεις ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις, περισσότερο ενισχυμένοι στα νοτιοδυτικά όπου πρόσκαιρα η έντασή τους θα φτάνει στα 7 – 8 μποφόρ και εξασθενώντας πρόσκαιρα στα ανατολικά. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί και πρόσκαιρα σχεδόν θυελλώδεις, εξασθενώντας από το βράδυ.
Νεφώσεις περιμένουμε την Τρίτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 24 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις ισχυροί, ενισχυόμενοι κατά τόπους μετά το μεσημέρι σε σχεδόν θυελλώδεις στο Σαρωνικό, ενώ στο Ν. Ευβοϊκό οι μέτριοι δυτικοί άνεμοι από το μεσημέρι θα εξασθενήσουν.
Τοπικές νεφώσεις περιμένουμε την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 20 βαθμούς. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από βόρειες – βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί.
http://www.meteo.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...