powered by Agones.gr (Στοιχημα)
Powered By Blogger
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Ο Σούλης στον ANT1...

Καιρό είχα να σας δώσω αποκλειστικές τηλε-πληροφορίες κι είπα να κάνω αρχή από σήμερα…

Όχι φυσικά για τα «προσωπικά δεδομένα» προβεβλημένου στελέχους του καναλιού ΑΝΤ1 και της παρουσιάστριας συζύγου του, αλλά… για μια «παράπλευρη απώλεια» του καναλιού STAR που ζώστηκε «τηλεφισεκλίκια» και κάνει σόου με το θέμα, κάθε βράδυ στο Δελτίο Ειδήσεών του!
Μάλιστα, χθες, έφθασε σε σημείο να τηρήσει κι ενός...
λεπτού σιγή σε «ένδειξη συμπαράστασης» -αντικάμαρα λόγω του εξώδικου που τους έστειλε η εν λόγω παρουσιάστρια για τα όσα της καταμαρτυρούν κάθε βράδυ, λένε κάτι κακοί…-, για τα όσα τραβάει η παρουσιάστρια!
Την ώρα λοιπόν που ο «δαιμόνιος» Σταμάτης Μαλέλλης τηρούσε εκείνη την ενός λεπτού σιγή για την κ. Ελένη Μενεγάκη, ο «πληγωμένος» – κατ’ όνομα, αλλά όχι και πράμα, όπως φάνηκε…- , Γιάννης Λάτσιος άρπαζε μέσα από τα χέρια του τον αρχιτέκτονα εσωτερικού χώρου Σπύρο Σούλη… Τον οποίο Σπύρο Σούλη ο κ. Μαλέλλης πηγαινόφερνε για ατέλειωτες διαπραγματεύσεις μπας και του κόψει κάνα χιλιάρικο, και μάλλον είχε σκυλοβαρεθεί ο νέος!
Ο πολύ καλός στη δουλειά του Σπύρος Σούλης, λοιπόν, υπέγραψε συμφωνία με τον ΑΝΤ1 για μια εκπομπή τύπου «Άλλαξέ το» που έκανε στον κανάλι της Κάντζας!
Μάλλον δε μάσησε ταραμά ο Λάτσιος!

http://www.mediablog.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...